DIF Trendforum

En platform hvorfra nye idrætter, specialforbund og DIF kan samarbejde om nye sports- og motionstrends, skabe netværk på tværs af aktører og idrætter og på sigt knytte relevante idrætstrends tættere på DIF-idrætten.

Samarbejdsmuligheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Læs her om mulighederne for et samarbejde gennem DIF Trendforum. Dialogen med nye aktører, idrætsforbund og idrætter begynder ofte med et ’kaffemøde’, hvor potentialerne og mulighederne for den enkelte aktør, idræt eller forbund drøftes.

Vi ønsker med DIF Trendforum at spotte, inddrage og understøtte nye sports- og idrætstrends samt aktører med at udvikle sig - gerne i tæt samarbejde med specialforbund og foreninger under DIF. Det gør vi bl.a. gennem konkrete netværk med fokus på bestemte trends samt kompetent rådgivning fra DIF's mange fageksperter eller individuel sparring.

Derfor vil vi rigtig gerne i kontakt med aktører, idrætsforbund og nye idrætstrends med henblik på dialog omkring potentialer, udvikling og samarbejder. Specialforbundene under DIF kan også udpege potentielle idrætstrends eller tendenser inden for deres idræt som DIF Trendforum bør kigge nærmere på.   

Fokus er hovedsageligt på konkrete idrætstrends, men generelle samfundstendenser, som har betydning for måden, vi dyrker idræt på, kan også være områder, som DIF Trendforum kan arbejde med.

Netværk

I DIF Trendforum arbejder vi på at skabe nye netværk, som kan bestå af nye idrætsaktører, idrætsforbund og ’idrætter’. Tjek nuværende netværk ud nedenfor eller kontakt os, hvis du har en idé til et nyt netværk omkring en markant idrætstrend.

”Fedt hvordan DIF har åbnet sig op ift. os nye" ..... "Vi har endda kunne gøre brug af DIF's konsulenter og kompetencer inden for en lang række områder” Aktør - netværk for nye idrætter og trends
DIF Trendforum

Cases

Her på siden kan du se nogle af de aktører, samarbejder og aktuelle trends som DIF Trendforum har understøttet og arbejdet med.

Se mere
Nye idrætstrends

Frugtbart samarbejde mellem DIF og Fodtennis Danmark

Fodtennis Danmark, som ikke er blandt DIF’s officielle 62 specialforbund, har i de seneste år samarbejdet strategisk med DIF Trendforum, der har hjulpet det lille forbund med blandt andet netværksforløb med andre ’små’ idrætsgrene, deltagelse ved diverse events, faglig og juridisk rådgivning, samt sparring ift. kommunikation. Endvidere er Fodtennis i dialog med DBU om et eventuelt samarbejde.     

Læs mere her
DIF Trendforum

Nye idrætstrends

Her kan du læse mere om de idrætter og idrætstrends, som vi har fokus på.
Læs mere

Kontakt os