DIF Trendforum

Cases

I nedenstående kan du se nogle af de aktører, samarbejder og udviklingsforløb, som vi har haft fokus på i DIF Trendforum.
I nedenstående kan du se nogle af de aktører, samarbejder og udviklingsforløb, som vi har haft fokus på i DIF Trendforum.

GoPlayDOT

GoPlayDOT er et udendørs fysisk mobilspil som fungerer gennem en app, GoPlayDOT, og et tilhørende spilkoncept. Spillet er en kombination af (wearable) tech og idræt.

Læs mere

FamlySport

Famly Sport vil udvikle motionskasser og sende dem direkte ud til institutionerne på månedlig basis via en abonnementsordning, som man f.eks. kender det fra Nemlig.com, Årstiderne, Partykassen og Kreakassen mv.

Læs mere

Esport

I DIF Trendforum har vi arbejdet målrettet på hvordan Esport kunne tilknyttes DIF -idrætten som en ny form aktivitet. Det er resulteret i større satsning på Eposrtsområdet og der arbejdes nu konkret med esport og bevægelse i DIF og en lang række specialforbund.

Læs mere

Events som idrætsdriver

Idrætsevents er blevet en vigtig og markant del af det moderne idrætsbillede, og events som idrætsplatform er således ikke kun forbeholdt de mere elitære begivenheder – tværtimod. Således bruger kommuner, byer, specialforbund, private aktører og foreninger events som en helt ny idrætsplatform, eller som et supplement til den klassiske idrætsudøvelse med henblik på at udfolde idrætter samt give unikke deltageroplevelser i andre formater og på nye arenaer. I DIF har vi samlet vores forbund i et eventnetværk med fokus på, at bruge eventtrenden til at udbyde deres i

Netværk for nye idrætter og aktører #1

Mange nye aktører vil gerne udvikle selve idrætter deres organisation. Det kræver viden, udviklingsredskaber og prioritering. Under DIF Trendforum samlede vi derfor en række nye idrætsaktører som alle byder ind med aktiviteter og ambitioner i det moderne idrætsbillede.

Har du spørgsmål?