Karriere i DIF

Ledige stillinger

Hvis der er ledige stillinger i DIF eller et af DIF’s 62 specialforbund, så kan du finde dem her nedenfor. Vi slår alle vores ledige stillinger op og modtager derfor ikke uopfordrede ansøgninger (gælder også for studentermedhjælpere og praktikanter).

Hold øje her med vores hjemmeside og tilmeld dig vores jobagent, så får du direkte besked, hvis en ledig stilling inden for dit felt dukker op.

Tilmeld dig en jobagent

Ønsker du at blive informeret når der dukker nye jobmuligheder op?

Jobagent

Sådan er det at arbejde i DIF

Læs med her, når nogle af medarbejderne i DIF fortæller om, hvad det bedste ved at arbejde i DIF er, hvad deres største idrætsoplevelse er, og hvilken sportsgren de ikke kendte til, da de ankom i Idrættens hus.

Programleder i Bevæg dig for livet - ansat i DIF i 3 år

Susan Hilden Otte

"Jeg bliver på daglig basis fagligt og menneskeligt begejstret over den mangfoldighed af kompetencer, der findes her. Der er en specialiseret viden, et engagement og en lyst og vilje af en anden verden til at udbrede og levere på det (fag)område, man nu er ansat til. "

Læs hele Susans fortælling
Konsulent i team talent og elite - ansat i DIF i 5 år

Mikkel Sansone Øhrgaard

"Det attraktive ved mit job er for mig den medindflydelse, jeg har på dansk idræt. Jeg får lov til at være en medspiller i arbejdet på at skabe udvikling og forandring i vores specialforbund på de helt store linjer."

Læs hele Mikkels fortælling
Driftsleder - ansat i DIF i 25 år

Klaus Seidler

"Der er kun én ud over mig, som har haft denne stilling på de 50 år Idrættens Hus har ligger i Brøndby. Det har betydet, at der har været rig mulighed for at forme min stilling i alle de 25 år, jeg har været ansat i DIF. "

Læs hele Klaus' fortælling
HR Koordinator - ansat i DIF i 29 år

Merete D. Bernth

"At være en del af denne organisation gør mig stolt! Jeg har gennem årene været i flere forskellige afdelinger og har haft mange forskellige opgaver, og hver dag byder oftest på nye udfordringer. Derfor er jeg her stadig"

Læs hele Meretes fortælling
Head of Innovation Lab - ansat i DIF i 4 år

Anne Mette Trier

"Jeg får lov at arbejde med sport, lovende startups og fremtidens teknologier! Det er virkelig svært ikke at blive inspireret og begejstret, når du arbejder med hujende tilskuere, frivillige ildsjæle – ja, og alle de glade unger og voksne på banen."

Læs hele Annes fortælling
Teamleder, Organisation og Ledelse - ansat i DIF i 13 år

Martin Borch

"Der er ikke to dage, der er ens, og man ved aldrig helt 100 %, hvad arbejdsdagen bringer, når man møder ind. Det kommer oftest til at handle om idræt, politik, ledelse og/eller strategi, og det er områder, jeg synes er spændende at arbejde med."

Læs hele Martin fortælling

Kontakt