Tema om spiseforstyrrelser | Sådan gør du din Idrætsforening bæredygtig | Læs nyt idrætsliv
Har du problemer med at se denne mail? Klik her
Temanummer: spiseforstyrrelse og trivsel

 

Tema om spiseforstyrrelser

 
 
Der er aktuelt et stort fokus på sportsudøvere og spiseforstyrrelser. Vi har derfor samlet de vigtigste informationer om spiseforstyrrelser til dig, der er atlet, træner eller idrætsleder eller på anden måde er engageret i idrættens verden. Læs med her 👇
 
 
 
 
 
 

Gratis e-læring om spiseforstyrrelse

 
 
I DIF anbefaler vi alle trænere at tage det gratis e-læringskursus om spiseforstyrrelser, så de er godt rustet til at spotte og tale om spiseforstyrrelser. Alt du skal er blot at oprette dig som bruger, hvorefter du får adgang til kurset om spiseforstyrrelser - men også mange andre gratis kurser. Kurset om spiseforstyrrelser tager ca. 20-45 minutter.
 
 
 
 
 
 

Hotline om spiseforstyrrelser

 
 
 
 
 

Folder om spiseforstyrrelser

 
 
Hent folderen om spiseforstyrrelser, som gør dig klogere på dels tegnene på en spiseforstyrrelse, og dels hvordan du skal håndtere en mistanke. I folderen er der flere udtalelser fra atleter, som også giver et indblik i problematikken. Hent den nu og send den rundt til relevante trænere og idrætsledere i din klub.
 
 
 
 
 
 

Ny forskning understreger positiv spiral

 

Endnu et studie sætter spot på den positive sammenhæng mellem mental sundhed og fysisk aktivitet.

 
 
 
 

Tjek Idrætsliv

 
 
Årets første udgave af Idrætsliv kommer vidt omkring og byder blandt andet på historier om DIF’s nye børne- og ungeindsats, interview med håndboldstjernen Rasmus Lauge, og så har vi også mødt det helt nye medlem af Sportens Hall of Fame.
 
 
 
 
 
 

Idrætsforeningen er den 'frelsende engel'

 
 
 
 
 

Få redskaber til at træne mennesker med handicap eller særlige behov

 
 
At træne mennesker med handicap eller særlige behov er på mange måder det samme som at træne alle andre. Men så alligevel ikke. Hvordan håndterer man det bedst, hvis man træner 15 aktive deltagere, og hvor særligt én er udfordret på at blive en del af fællesskabet? Eller når én hele tiden gør noget andet end det, du siger? Og hvordan løser man det i svømmehallen, hvis en på holdet har et synshandicap? Det gør et nyt onlinekursus dig klogere på.
 
 
 
 
 
 

Fremtidens idrætsforening er mere digital

 
 
Danskerne vægter det fysiske fællesskab i idrætsforeningerne højt, og det kan digitale løsninger være med til at understøtte. Medlemmerne forventer mere på området, viser ny rapport.
 
 
 
 
 
 

Kom i gang med tiltag for klima og bæredygtighed

 
 
Nu er der gode råd og hjælp at hente til foreninger, der gerne vil være mere bæredygtige.
 
 
 
 
 
 

Når en sviner løfter humøret og sætter skub i træningen

 
Når en sviner kan løfte humøret og sætte skub i træningen
 
 
 
 

Du modtager dette nyhedsbrev da du er tilmeldt vores afdelings nyhedsbrev
Afmeld