Tjek Idrætsliv

Årets første udgave af Idrætsliv kommer vidt omkring og byder blandt andet på historier om DIF’s nye børne- og ungeindsats, interview med håndboldstjernen Rasmus Lauge, og så har vi også mødt det helt nye medlem af Sportens Hall of Fame.
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Jacob Andersen
8. mar 2023
Årets første udgave af Idrætsliv kommer vidt omkring og byder blandt andet på historier om DIF’s nye børne- og ungeindsats, interview med håndboldstjernen Rasmus Lauge, og så har vi også mødt det helt nye medlem af Sportens Hall of Fame.

I sportens verden kan vi godt lide at bruge ordet ’historisk’, når noget er ekstraordinært godt. Og ja måske bruges ordet måske lige en tand for meget i diverse beskrivelser af diverse sportspræstationer. Alt kan jo af gode grunde ikke være historisk.

Meeen. Alligevel. Det nye Idrætsliv har altså en historisk pondus over sig. For i dette magasin kan du blandt andet læse om den historisk store børn- unge og satsning, som DIF netop har lanceret. En satsning, der med et budget på over 80 millioner kroner, har som ambition at tiltrække mindst 100.000 nye medlemmer under 12 år inden for de næste 10 år. En satsning, hvor 80.000 børne- og ungetrænere skal aflægge et etisk trænerløfte. Og en satsning hvor hele 1.0000 nye, unge ledere skal uddannes.

Hvorfor så denne historisk store satsning på idrætten på børne- og unge-området. Svarene er simple: Fordi idræt ganske er mega enkelt sjovt. Fordi foreningsliv skaber glæde. Fordi fællesskab skaber trivsel. Men alt det ved jer, der har jeres daglige gang i foreningsdanmark jo udmærket godt. Eller som børnetræner i  Ju-Jutsu Freja Jæger Poulsen Bramming udtrykker det:

”Det lyder måske lidt som en kliché, men jeg har oplevet rigtig mange gange, at vi har nogle børn, som måske ikke trives helt så godt i skolen, men når de så kommer til træning, kan man virkelig se, at der sker noget andet.”
Vise ord fra Freja Jæger Poulsen, som du kan møde i dette nummer af Idrætsliv sammen med en række andre historisk dygtige idrætsfolk som Caroline Wozniacki og Rasmus Lauge.'

Læs mere om Idrætsliv her

Flere nyheder