Mød vores PA-konsulent Lasse

Lasse Lyck

Lasse har været ansat i 10 år
Lasse har været ansat i 10 år

Hvad gør arbejdet i DIF attraktivt for dig?

I DIF arbejder vi generelt for at udvikle dansk idræt og rammerne herfor, og vi har som medarbejdere utrolig vide rammer for, i samarbejde med forbundene, at gøre netop dette. Det betyder, at vi med gode ideer, engagement og gode samarbejdspartnere får mange muligheder for at skubbe på udviklingen. I det arbejde er det også en fornøjelse at sidde i et hus, hvor næsten alle specialforbund sidder, så gode ideer hurtigt kan blive trykprøvet.

Hvad er din sjoveste idrætsoplevelse?

Bolden i fødderne, så let som en fjer, mod målet jeg løber, min modstander er her. Jeg dribler og snyder, forbi ham jeg går, han prøver at fange mig, men væk er jeg.

Jeg ser målet foran mig, en drøm der går i opfyldelse, jeg skyder bolden hårdt, med ren præcision.
Nettet buldrer, tilskuerne brøler, jeg føler mig levende, og i det øjeblik er alt muligt. 

Jeg fik fat i bolden og driblede af sted mod modstandernes mål. Mit hjerte bankede af spænding, mens jeg forsøgte at undgå modspillerne. 1, 2, 3 spillere blev passeret og pludselig var intet mellem mig og målet. Jeg tog en dyb indånding og sparkede bolden mod målet med alt, hvad jeg havde. Jubelbrøl fra mine holdkammerater fyldte mine ører, da bolden gik i nettet, og jeg havde scoret! Det var en følelse af ren eufori at have scoret på den måde, og jeg følte mig som kongen af banen, ligesom Maradona og Messi har følt før mig.

Idræt er hvert fald fuld af drømme og gode røverhistorier ;)

Hvilken ny idræt har du opdaget, siden din start i DIF?

5-6 gange om året prøver vi i afdelingen en ny idræt. Udover de klassiske idrætter så håber jeg, at flere børn og unge får mulighed for at prøve idrætter som f.eks. ishockey, fægtning, taekwondo, wakeboard og klatring.