Gå direkte til indhold

Om Trendforum

DIF Trendforum skal fungere som en platform, hvor nye idrætstrends og DIF-idrætten kan mødes, skabe læring og udvikle dansk idræt.

DIF Trendforum er en ny og mere fleksibel samarbejdsform, hvorfra DIF-idrætten bedre kan samarbejde med nye sports-, idræts- eller motionstrends, skabe netværk på tværs af idrætten og på sigt knytte relevante idrætstrends tættere på DIF-idrætten. Samtidig kan de nye idrætstrends udfordre den eksisterende DIF-idræt. 

Trendforum vil spotte nye trends inden for idrætten, understøtte netværk med fokus på bestemte idrætstrends samt tilbyde rådgivning af aktører, som ønsker at udvikle deres egen sport. Fokus er hovedsageligt på konkrete idrætstrends, men generelle samfundstendenser, som har betydning for måden, vi dyrker idræt, kan også være områder, som DIF Trendforum tager op. 

VI vil rigtig i kontakt med aktører og nye idrætstrends uden for DIF-idrætten med henblik på dialog omkring potentiale og samarbejde, men DIF og specialforbundene under DIF kan også udpege potentielle idrætstrends eller tendenser inden for idrætten som DIF Trendforum bør kigge nærmere på.