Gå direkte til indhold

Om Trendforum

DIF Trendforum skal fungere som en platform, hvor nye idrætstrends og DIF-idrætten kan mødes og i fællesskab udvikle dansk idræt.

DIF Trendforum er en ny og mere fleksibel samarbejdsform, hvorfra DIF-idrætten bedre kan samarbejde med nye sports-, idræts- eller motionstrends, skabe netværk på tværs af idrætten og på sigt knytte relevante idrætstrends tættere på DIF-idrætten. Samtidig kan de nye typer af samaerbejder og idrætstrends være med til at udfordre den eksisterende DIF-idræt. 

Trendforum vil spotte nye trends inden for idrætten, understøtte netværk med fokus på bestemte idrætstrends samt tilbyde rådgivning af aktører og organisationer som ønsker at udvikle deres egen sport. Fokus er hovedsageligt på konkrete idrætstrends, men generelle samfundstendenser, som har betydning for måden vi dyrker idræt, kan også være områder, som trendforum vil kigge nærmere på. 

VI vil derfor gerne i kontakt med aktører, organisationer og nye idrætstrends uden for DIF-idrætten med henblik på, at udfolde nye potentialer og samarbejdsformer. Endvidere kan specialforbundene under DIF også udpege potentielle idrætstrends eller tendenser inden for idrætten som Trendforum bør kigge nærmere på.