CS:GO

Aim Map Mashup

I denne øvelse skal I på et udvalgt aim map duellere mod hinanden, men også skynde jer op til tavlen for at blive den første, der gennemfører.

Download

Aim Map Stafet

Aim Map Stafet minder meget om Aim Map Mashup - denne gang er udfordringen mere inde i spillet.

Download

Blast Performance

Gennemfør BLAST Performance og tilføj en udfordring mellem hvert niveau

Download

Lineup Stafet

Gennemfør stafetten ved at pendle mellem computeren, hvor der skal kastes granater og en station, hvor man kan se, hvilke granater der skal kastes. Gå videre når granaten ligger korrekt på mappet. Hvem kommer først igennem alle lineups?

Download

Mini Games Stafet

En stafet, hvor I skal igennem forskellige elementer i spillet. Hvem eller hvilket hold er de ultimative CS:GO spillere?

Download

Pre Fire Syvstjerne

Med inspiration af syvstjerne skal spillerne gennemføre en rækkefølge af boldkast for at vende tilbage til PC'en for at gennemføre næste rute af pre fire. Den, som gennemfører boldkast og pre fire-ruter først, har vundet.

Download

Spray Pattern Prac

Øv jeres recoil ved at gennemføre så mange udfordringer som muligt med forskellige våben. Hvem er bedst til at spraye på holdet under tidspres?

Download

Ståtrold Deathmatch

Med inspiration fra ståtrold, hvor det at dø i CS:GO svarer til at blive fanget i ståtrold. Kan bruges som opvarmning eller øvelse til duels, aim og spray control.

Download

Yprac Stafet

Øv pre fire kombineret med en stafet, hvor det går ud på at lave forskellige gangarter, som kan være en udfordring. Hvem kommer hurtigst igennem de to lege?

Download

8 ugers træningsprogram

Få et komplet 8-ugers program til din træning, som inkluderer setup og introduktion, opvarmning, forskellige øvelser, pause, kamp og nedkøling.

Download