Danske trailcentre

Danskerne er blevet mere aktive i naturen med både løb, cykling, svømning, sejlads mm. Trailcentre er udviklet til at imødekomme outdoor-idrætterne. De fungerer både som mødested og servicebygning placeret i interessant terræn og henvender sig til både organiserede idrætsforeninger og alle andre, der motionerer i naturen.

Hvad er et trailcenter?

Forestil dig et mødested for alle outdoor-aktiviteter, der summer af liv. Trailcenteret er både idrætsfaciliteter, mødested og servicebygning for udendørsidrætterne.

Læs mere om trailcentre
Bagrunden for udviklingen

Hvorfor trailcentre?

DIF og Lokale og Anlægsfonden har sammen udvikle trailcentre, der skaber bedre forhold for idrætsudøverne, som dyrker outdoor-idrætter med hensyn til naturen og de øvrige skovgæster. Herunder kan du læse mere om baggrunden for udviklingsarbejdet.

Baggrunden for trailcentre
Eksempler på eksisterende projekter

Find trailcentre

Flere steder i landet har DIF og Lokale og Anlægsfonden sat gang i udviklingen af trailcentre. Fem konkrete projekter er i gang i forskellige kommuner i samarbejde med idrætsforeningerne - fokus er bl.a. på nye aktivitetsformer, relevante funktioner, fleksible organiseringsformer og spændende design.
Se trailcenter-projekterne her

Nyheder

Kontakt styregruppen for projekt Danske trailcentre

Styregruppen består af repræsentanter fra begge organisationer. Du er velkommen til at kontakte Casper Lindemann fra DIF eller Jens Øyås Møller fra Lokale og Anlægsfonden

For mere information