Velliv og DIF's Frivillige ildsjæl

Årets Frivillige Ildsjæl 2022 skal kåres

Der venter vinderen af den nystiftede pris ’Velliv og DIF’s Frivillige Ildsjæl’ en præmie på 75.000 kroner og en kæmpe hyldest foran hele Danmark ved det store tv-show Sport 22 i Jyske Bank Boxen i Herning . OBS: AFSTEMNING ER LUKKET
Der venter vinderen af den nystiftede pris ’Velliv og DIF’s Frivillige Ildsjæl’ en præmie på 75.000 kroner og en kæmpe hyldest foran hele Danmark ved det store tv-show Sport 22 i Jyske Bank Boxen i Herning . OBS: AFSTEMNING ER LUKKET

OM PRISEN

De træner børn. De træner voksne. De arranger stævner, sociale arrangementer og et utal af andre begivenheder. De er dommere, trøjevaskere, foreningsformænd, praktiske hjælpere, klubkasserere og holdledere. De er limen i dansk foreningsidræt, og de skal nu hyldes i stor stil.

Derfor er Velliv og DIF nu gået sammen med DIF om at fejre landets friville ildsjæle. 

Med den helt nye pris ’Velliv og DIF’s Frivillige Ildsjæl’ har alle danskere nu mulighed for at indstille en frivillig ildsjæl fra det danske idræts- og foreningsliv. Vinderen af prisen hyldes ved DR’s store tv-show SPORT 2022, som foregår den 7. januar i Jyske Bank BOXEN i Herning.

Med prisen følger hele 75.000 kroner. De 25.000 kroner går personligt til vinderen af prisen. De øvrige 50.000 kroner går til den idrætsforening, som modtageren af prisen repræsenterer. Desuden vil 2. og 3. pladsen modtage 10.000 kroner hver.

Kandidaterne indstilles af medlemmer og andre personer  i tilknytning til de lokale idrætsforeninger. Alle danskere kan indstille en frivillig ildsjæl. Man kan ikke indstille sig selv. For at komme i betragtning til prisen skal man være tilknyttet en idrætsforening under et af DIF’s 62 specialforbund.

Indstillingsperioden kører fra den 11. november til den 27. november 2022.

En dommerkomité bestående af repræsentanter fra Velliv og DIF udpeger prisvinderne.
FAQ

Tidslinje

  • 11. november: Der åbnes for indstillinger

  • 27. november: Der lukkes for indstillinger

  • 28-31. november: Jury voterer og udvælger tre finalister samt en vinder. 

  • 7. januar: Vinderen afsløres i forbindelse med det store Sport 2022-show i Jyske Bank BOXEN  i Herning

JURYEN

Juryen, som udvælger de tre finalister

Steen Michael Erichsen

Administrerende direktør  i Velliv 

 

Niels Nygaard

Formand i DIF & Team Danmark Kommerciel,.  

Morten Mølholm Hansen

Administrerende direktør i DIF