Hvordan

Fodboldskoler

DBU og DIF afvikler særlige fodboldskoler for børn i udsatte boligområder.
DBU og DIF afvikler særlige fodboldskoler for børn i udsatte boligområder.

Masser af fodbold, oplevelser og fællesskab. Alt dette får flere tusinde børn i rigelige mængder, når get2sport og DBU inviterer til get2fodboldskoler.

Get2fodboldskolerne følger samme koncept som de almindelige DBU-fodboldskoler, men adskiller sig ved, at der primært rekrutteres børn, der af forskellige årsager ikke har mulighed for at deltage på en almindelig fodboldskole.

Deltagerne på get2fodboldskolerne betaler et symbolsk beløb for at deltage. Beløbets størrelse besluttes af værtsklubben. Således er målsætningen at give børn fra udsatte boligområder mulighed for at få en unik oplevelse med masser af fodbold, fællesskab og engagerede frivillige samt at inkludere og fastholde børnene i dansk foreningsidræt. Afholdelsen af get2fodboldskolerne lader sig gøre i kraft af et samarbejde med DIF og get2sport.

Antallet af fodboldskoler lå i 2019 på 15, hvilket er to fodboldskoler mere end i 2018 og tre mere end i 2017. I alt deltog 1036 børn og unge i alderen 6–14 år på årets get2fodboldskoler.

Læs den fulde rapport omkring DBU get2sport fodboldskolerne her:

EVALUERING AF DBU GET2 FODBOLDSKOLER 2019