Netværk

Beachlife-netværk

Et netværk for beachlife-aktører, specialforbund, foreninger og kommuner er på vej, og mødes for første gang i foråret 2022.
Et netværk for beachlife-aktører, specialforbund, foreninger og kommuner er på vej, og mødes for første gang i foråret 2022.

Flere og flere danskere rykker ud i naturen for at dyrke idræt og motion. Især stranden og vandet som omdrejningspunkt for en række idrætsaktiviteter viser at have et stort potentiale ift. at facilitere nye typer af fællesskaber og idrætsaktiviteter.

I Danmark er det især miljøerne omkring Cold Hawaii, Løkken og Hvide Sande som har været foregangsmænd for nye aktiviteter omkring stranden, og hvor også livsstilen rundt om aktiviteterne spiller en væsentlig rolle. Flere kommuner, foreninger og forbund tager nu aktiv del i denne udvikling. 

I 2018 optog DIF Dansk Surf og Rafting Forbund (DSRF) som nyeste specialforbund hvor fokus netop er Surfing, White Water Rafting og SUP. Endvidere vokser sportsgrene som wakebaord, open water svømning, spikeball også som aktiviteter på og omkring i de danske strande. 

Denne trend vil vi DIF gerne understøtte endnu mere hvorfor vi i 2022 vil facilitere en række netværk på vestkysten og i KBH med fokus på dette. Finder du dette netværk relevant og ønsker du at byde ind på at udvikle området endnu mere så tag fat i os eller hold øje med info om netværket på vores kommunikationskanaler.

 

Har du spørgsmål?