Træningsøvelser

Fortnite

1v1 arena med handicap

Dueller mod hinanden i 1v1 baner og bevæg dig op af handicap-trappen for at gøre duellerne mere udfordrende

Download

Black Ops 2 guns game

Et game med fysiske udfordringer, som man udvikler i løbet af spillet. Først til 25 kills har vundet, men det bliver sværere og sværere for hvert kill.

Download

Box Fight Arena

Kæmp i Box Fights og bevæg jer op og ned af handicap-trappen for et udligne evt. niveauforskelle

Download

Deathmatch ståtrold

Denne øvelse er inspireret af ståtrold, hvor at dø i Fortnite svarer til at blive fanget i ståtrold. Kan spilles som alle mod alle eller hold mod hold afhængig af, hvor mange I er

Download

Deathrun

Med inspiration fra spillet Mario Kart skal I gennemføre deathrun-banen eller komme længst på tid. Når man gennemfører et niveau kan man 'angribe' sine modstandere med fysiske øvelser!

Download

Mario Kart Fortnite edition

Ræs igennem en Mario Kart inspireret bane med udfordringer og kom først over målstregen for at aktivere dine konkurrenter!

Download

Prac. Stafet

I denne øvelse skal spillerne gennemføre udvalgte warm-up sektioner. Hvem kommer først igennem samtlige øvelser og bevægelser?

Download

Sniper one shot

Simpel sniper-træning, hvor spillerne både skal være skarpe, og nøje udvælge deres skud for at de kan bevæge sig igen inde i spillet.

Download

8 ugers træningsprogram

Få et komplet 8 ugers program til din træning, som inkluderer setup og introduktion, opvarmning, forskellige øvelser, pause, kamp og nedkøling

Download