Træningsøvelser

League of Legends

Aram ståtrold

I denne øvelse på Aram skal I kæmpe om at sende hinanden væk fra skærmen, så I selv har mere tid til at presse jeres minions til at destruere det første tårn.

Download

Champion Combo Kamp

I denne øvelse skal I duellere mod hinanden med combos for at få point, som I kan indløse til fysiske aktiviteter mod hinanden.

Download

Creep score race

Intens cs-leg, hvor det gælder om at få så mange som muligt og dermed påvirke de andres muligheder for at få det maksimale antal cs ved at 'angribe' dem med fysiske bevægelser - hvis du selv er god nok!

Download

In-game høvdingebold

Nedkæmp dine modstandere med skills shots og send dem ud af banen. Når alle dine modstandere er sendt væk fra skærmen, vinder dit hold. Du befrier ved at kravle under benene på dine medspillere - men din avatar er sårbar i spillet, så skynd dig, inden du selv bliver nedkæmpet!

Download

Mastery stafet

I denne øvelse skal I duellere mod hinanden med combos for at få point I kan indløse til fysiske aktiviteter mod hinanden

Download

Mini-game trekamp

I denne øvelse har I et antal minutter på hvert minigame til at opnå den højeste score.

Download

Mundo Cleaver 1v1

Her skal I træne jeres prediction og juking skills. Vinder spiller mod vinder og taber mod taber. Hvem bliver skillshots master og ender med flest sejre?

Download

Rift Challenge

En holdøvelse hvor holdet skal fokusere på nogle særlige mål i et normalt og/eller ranked game. De opgaver, som lykkes, udløser én særlig pauseaktivitet.

Download

Teemo Fanger

I et Summoners Rift skal to hold finde og fjerne hinandens Teemo.

Download

8 ugers træningsprogram

Få et komplet 8 ugers program til din træning, som inkluderer setup og introduktion, opvarmning, forskellige øvelser, pause, kamp og nedkøling.

Download