DIF og DGI's foreningspulje er åben | Foreningsdanmark skabte stjernen | Frivillig hyldet direkte på TV
Har du problemer med at se denne mail? Klik her


 

Velkommen

 
 
Sådan. Du har klikket dig videre til den allerførste udgave af Nyhedsbrevet Idrætsliv. Det er vi glade for, og vi håber, at du vil sætte pris på vores kommende tips, nyheder og gode historier fra idræts- og foreningsdanmark. Vi vil udkomme en gang om måneden. God læselyst!
 
 
 
 
 
 

"De penge gør en kæmpe, kæmpe forskel"

 
 
Den 1. februar åbnes der igen for ansøgninger til DIF og DGI’s foreningspulje, og i år er der flere penge i puljen end nogensinde tidligere.
 
 
 
 
 
 

Foreningsdanmark skabte stjernen

 
 
Lasse Svan Hansen er nyeste medlem af Sportens Hall of Fame. Han har vundet alt, hvad der er at vinde. Alligevel har han ikke glemt de frivillige, der har formet ham gennem karrieren, og nu glæder han sig til selv at tage trænertrøjen på. Som frivillig naturligvis.
 
 
 
 
 
 

Sådan føles det at vinde kæmpe pris

 
 
Hvordan er det at blive hyldet for sit frivillige arbejde direkte på tv foran hele Danmarks befolkning? Hør svaret her fra vinderen af prisen ’DIF’s Årets Frivillige’ Trine Knudsen fra Fjelsted Harndrup Skytteforening.
 
 
 
 
 
 

Havdrup Gymnastik Forever

 
 
Betina Rosenborg Steneman fra østsjællandske Havdrup Gymnastik har fået foreningslivet ind med modermælken. Hun elsker alt ved klublivet, men hun ser også med en anelse bekymring på foreningskulturens udvikling i Danmark.
 
 
 
 
 
 

Inflationsstøtte til økonomisk udsatte børn er stadig muligt

 

Foreninger kan stadig nå at søge inflationsstøtte til økonomiske udsatte børn fra de midler, DIF har modtaget af Social- og Boligstyrelsen.

 
 
 
 

Mange fodboldglade piger i get2sport-foreninger

 
 
DIF get2sport har stort fokus på at få flere piger med i foreningsidrætten. Især i fodbold vælter pigerne ind i DIF get2sport-klubberne. Det kunne i den grad ses til fodboldstævnet Guldsmedens Get2sport Cup, der fandt sted i slutningen af januar.
 
 
 
 
 
 

Du modtager dette nyhedsbrev da du er tilmeldt vores afdelings nyhedsbrev
Afmeld