Gode råd og værktøjer til sæsonstart
Har du problemer med at se denne mail? Klik her


 

Gode råd til sæsonstart

 
 
Sommerferien er gået på hæld, og det betyder, at idrætsforeningerne skal til at skyde en ny sæson i gang. Derfor har vi samlet en række værktøjer og anbefalinger, som kan hjælpe jer med en god start på sæsonen.
 
 
 
 
 
 

Sportstech Festival vender tilbage d. 21. september

 
 
Hvad er op og ned i livestreaming af dansk idræt? Hvordan har dommerteknologien påvirket sporten? Hvordan omstiller man sin forening til en ny digital virkelighed? Bliv klogere på det og meget mere til årets Sportstech Festival i Hafnia Hallen i København. Tilmeldingsfrist er 11. september.
 
 
 
 
 
 

Det er det hele værd

 
 
Kenneth Emil Nielsen ved ikke noget bedre end duften af speedway, så da han for et par år siden opdagede, at barndomsklubben Herning speedway klub kun havde et eneste medlem tilbage og var ved at forfalde, smøgede han ærmerne op og trådte til som frivillig.
 
 
 
 
 
 

Ny folder skal hjælpe til at forebygge spiseforstyrrelser i sport

 
 
Danmarks Idrætsforbund har i samarbejde med Team Danmark udgivet folderen ’Spiseforstyrrelser i sport’ med nye anbefalinger til, hvordan man opdager og håndterer symptomer på spiseforstyrret adfærd.
 
 
 
 
 
 

Sæsonopstart: Kampagnemateriale til sociale medier

 
 
 
 
 

Mere end 2000 arrangementer i kalenderen

 
 
Der er allerede over 2000 arrangementer i Danmarks Motionsuges kalender - skal jeres være det næste?
 
 
 
 
 
Flere idrætstimer og lærere uddannede i krop og bevægelse: Nyt skoleudspil skal løfte skolebørns sundhed og trivsel
 

Flere idrætstimer og lærere uddannede i krop og bevægelse

 
 
DIF lancerer et nyt udspil, der skal give mere varieret undervisning på landets grundskoler. Undersøgelser fra Syddansk Universitet og Svendborg viser, at ekstra idrætstimer og høj intensitet kan halvere fedme og give bedre motorik, indlæring og trivsel hos skolebørn.
 
 
 
 
 
 

Du modtager dette nyhedsbrev da du er tilmeldt vores afdelings nyhedsbrev
Afmeld