Danmarks Motionsuge 2023

Mere end 2000 arrangementer i kalenderen

Der er allerede over 2000 arrangementer i Danmarks Motionsuges kalender - skal jeres være det næste?
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Helle Greisen
7. aug 2023
Der er allerede over 2000 arrangementer i Danmarks Motionsuges kalender - skal jeres være det næste?

Nemt at få omtale og opmærksomhed

Alle gratis arrangementer – små som store – kan komme med i den landsdækkende aktivitetskalender, og på danmarksmotionsuge.dk kan I gratis hente en række værktøjer, som I kan bruge til at markedsføre jeres aktiviteter.

Flere skal med og mærke fællesskabet

Målet med Danmarks Motionsuge er at give alle danskere mulighed for at opleve nye idrætstilbud og mærke det fællesskab, som idrætsforeningerne byder på. det handler derfor ikke om, at idrætsforeningen skal finde på noget stort og banebrydende, men derimod om, at I er klar til at åbne dørene og gør opmærksom på sine tilbud.

Vær med i Danmarks Motionsuge

Vær med i uge 41, og byd nye medlemmer indenfor til åbent hus, gratis prøvetræning eller noget helt tredje, der giver jer mulighed for at vise alt det sjove og fede, I byder på. Danmarks Motionsuge er en oplagt mulighed for, at jeres forening på en nem måde kan vise lokalområdet, hvem I er og hvad I tilbyder.

Flere nyheder