DIF's Diplomtræneruddannelse

Vil du være blandt de dygtigste trænere i dansk idræt?

I april 2023 lyder startskuddet til et nyt turboforløb af DIF’s Diplomtræneruddannelse. Dette er muligheden for at udvikle dig som træner, så du får flere redskaber og står stærkere i dit virke som talent- og/eller eliteudvikler.
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Michael Rask
12. dec 2022
I april 2023 lyder startskuddet til et nyt turboforløb af DIF’s Diplomtræneruddannelse. Dette er muligheden for at udvikle dig som træner, så du får flere redskaber og står stærkere i dit virke som talent- og/eller eliteudvikler.

Hvis du gerne vil være blandt de dygtigste trænere i dansk idræt, så er DIF's Diplomtræneruddannelse for dig, der gerne vil stå endnu stærkere som træner og udvikler for talent- og eliteudøvere.

Denne gang har Diplomtræneruddannelsen fået en grundig opdatering, så uddannelsen er mere moderne og i højere grad tager udgangspunkt i den enkelte træners ståsted og behov. 

Hvem henvender uddannelsen sig til?

DIF's Diplomtræneruddannelse er det næsthøjeste træneruddannelsesniveau i dansk idræt. Uddannelsen er for dig, der ikke bare vil træne de bedste atleter, men som også selv har en ambition om at være blandt de dygtigste trænere i dansk idræt. Uddannelsen er for dig, som er en meget dedikeret træner, der til daglig arbejder med talent- og/eller eliteudvikling.

Det gennemgående fokus på uddannelsen er individuel udvikling af dig som træner, og dine evner til at optimere og udvikle den kontekst du står i til dagligt. Diplomtræneruddannelsen skal derfor anses som et personligt udviklingsforløb for dig som træner, hvor den kontekst du står i til daglig, danner grundlag for hvad du arbejder med gennem uddannelsen. Dette sker naturligvis i tæt sparring og samarbejde med uddannelsens undervisere og øvrige deltagere.

Tid, sted og andre praktiske oplysninger

Startskuddet til forårets nye turboforløb lyder mandag den 11. april 2023., og hele forløbet afvikles i tre blokke á fem dage med følgende startdatoer:

  • Blok 1: Opstart 11. april 2023
  • Blok 2: Opstart 8. maj 2023
  • Blok 3: Opstart 11. september 2023

Sidste tilmeldingsfrist: 20. februar 2023. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser, og at tilmelding foregår efter først-til-mølle-princip.

Læs mere om uddannelsen og tilmelding her

Flere nyheder