For dig, som arbejder med talentudvikling

DIF Diplomtræner

DIF Diplomtræner - Når du vil være blandt de bedste
DIF Diplomtræner - Når du vil være blandt de bedste

Hvad vil du gerne vide om DIFs diplomtræneruddannelse?

De danske talenter og eliteudøvere har krav på dygtige og veluddannede trænere. DIF ønsker, i tæt samarbejde med idrættens specialforbund, at uddanne og udvikle kompetencer hos flere trænere og ledere igennem idrættens uddannelser.

Værdispil.dk

På siden værdispil.dk kan man se videoer med atleter og trænere, der stiller skarpt på de enkelte værdier og brikker i Talent-HUSET.

Det er også muligt at downloade Værdispil, der er udviklet til trænere og forældre og stiller deltagerne i en række dilemmaer, der kan forekomme, når man har med talenter at gøre.

Hør, hvad deltagerne på DIF Diplomtræner siger

Deltager 2021 - Maila Walmod, trampolin- træner

“Jeg oplever bestemt, at Diplomtræner-uddannelsen giver vigtige redskaber til at skabe bæredygtig talentudvikling i dansk idræt. Som træner er det for mig vigtigt, at jeg konstant at reflektere over mine valg, og jo bredere og grundigere et teoretisk fundament jeg kan få til at tage beslutningerne, jo bedre. Jeg synes uddannelsen kommer godt rundt om mange af aspekterne, der er vigtige for at både udøvere, men også trænere og stab omkring, trives og lykkes i sporten. Og så er det også enormt inspirerende at lære fra andre dygtige trænere i andre sportsgrene og få vidensdelt på tværs af idrætsdiscipliner.”

Få information, når vi åbner nye hold

Skriv en mail til  ppe@dif.dk

Se også andre træneruddannelser i DIF

For mere information