Nye datoer

DIF Træner 1 og 2

DIF Træner 1 og 2 er for trænere, der vil blive (endnu) bedre. Nu er de nye datoer for 2022 klar, så tilmeld dig nu.
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Anne Wolf
16. nov 2021
DIF Træner 1 og 2 er for trænere, der vil blive (endnu) bedre. Nu er de nye datoer for 2022 klar, så tilmeld dig nu.

Den gode træner skal ikke bare mestre taktik og teknik i sin idræt, men også kunne planlægge træningen over tid, instruere, indtænke konditions- og styrketræning, kommunikere klart, skabe et godt træningsmiljø og meget mere.

Dét kan trænere ude i det danske foreningsliv nu blive endnu bedre til, hvis de tilmelder sig et af kurserne DIF Træner 1 og 2.

Træneruddannelser til både bredde og elite

 DIF tilbyder uddannelser på tværs af idrætsgrene til alle, der har lyst til at dygtiggøre sig som træner.

Det gælder uanset om, om du er ny træner eller have mange års trænererfaring, om du er træner for børn eller voksne, for begyndere eller eliten. 

DIF Træner 1

Her får trænerne en generel introduktion til at fungere som træner i en idrætsforening. Med uddannelsen får trænerne de mest basale redskaber. Uddannelsen kommer omkring fysisk træning, trænerrollen, idræt for børn og unge samt idrætsskader.

Du kan komme på DIF Træner 1 i foråret i Brøndby den 29. januar eller i Århus den 5. februar og efteråret i Brøndby den 17. september eller i Århus den 24. september. Det varer en hel dag fra kl. 9-18. Prisen er 1.750 kr. pr. deltager inkl. forplejning.

DIF Træner 2

Her bliver trænerne i stand til at fungere som trænere med ansvaret for årsplanlægningen. De får viden og redskaber til at arbejde med deres rolle som trænere og træningsplanlæggere. De får også en større indsigt i de mange faktorer, der indvirker på præstation og træning, fx kondition, kost og mentale aspekter.

For at deltage på DIF Træner 2, skal man have gennemført DIF Træner 1 eller tilsvarende.

DIF Træner 2 forløber over 2 weekender (4 dage fra kl. 9-18) i foråret den 26.-27. marts og den 23.-24. april eller i efteråret den 29.-30. oktober og den 19.-20. november. Begge forløb i Brøndby. Prisen er 5.495 kr. pr. deltager inkl. forplejning. Ved overnatning er der en tillægspris på 1.100 kr. pr. deltager.

Tilmelding

Man tilmelder sig via forbundet.

Tilmeldingsfristen på DIF Træner 1 forår er den 3. januar og for efterår den 19. august.
Tilmeldingsfristen på DIF Træner 2 forår er den 25. februar og for efterår den 26. september.

Kontaktperson

Flere nyheder