Efterlysning af pårørende til sportsnavne

I anledning af DIF’s 125 års jubilæum er 125 af de største danske sportsnavne udvalgt. Vi skriver til dig for at spørge om hjælp til at finde pårørende til nogle af idrætskoryfæerne.
2. sep 2021
I anledning af DIF’s 125 års jubilæum er 125 af de største danske sportsnavne udvalgt. Vi skriver til dig for at spørge om hjælp til at finde pårørende til nogle af idrætskoryfæerne.

I anledning af DIF’s 125 års jubilæum har vi i DIF besluttet os for at hylde atleterne bag de allerstørste danske sportspræstationer - de største sportsnavne, som har bevæget, beriget og samlet danskerne.

I forbindelse med jubilæet er 125 navne bag de mest imponerende bedrifter siden 1896 udvalgt. Dem vil vi gerne hylde ved et stort show i DR Koncerthuset den 16/10, hvor danskerne også stemmer om, hvem der er den største af de største.

 

Vi vil gerne invitere alle 125 - eller en af deres efterladte - med i Koncerthuset. Der er dog en række af sportsnavnene, som vi endnu ikke har kontakt til. Så har du en indgang til vedkommende, eller har du kontaktoplysninger på en af deres efterkommere, så send meget gerne informationerne til Nadia Milbæk Misimi på nmm@dif.dk hurtigst muligt.

 

Vi takker på forhånd for hjælpen med at finde frem til vores koryfæer, så de kan blive inviteret med til fortjent hyldest. Vi håber at I i vores idrætshistoriske netværk og historieinteresserede kan hjælpe med opklaringen. Listen ses her:

 

Du kan i øvrigt se listen med de 125 navne her: https://www.dif.dk/da/elite/de-s-storste-s-af-s-de-s-storste