DIF’s trænerkurser er åbne for tilmelding - frist 24. marts

Det er igen muligt at tilmelde sig DIF Træner 1- og Træner 2-kurser. Som noget nyt kan halvdelen af kurset nu tages som e-læring.
10. mar 2021
Det er igen muligt at tilmelde sig DIF Træner 1- og Træner 2-kurser. Som noget nyt kan halvdelen af kurset nu tages som e-læring.

Nu kan I udvikle foreningens trænere med DIF Træner 1 og Træner 2-kurser. 

DIF Træner 1-uddannelsen giver deltagerne en generel introduktion til at fungere som træner i en idrætsforening. Med uddannelsen får man basale redskaber og forståelse for den idrætsverden, man er en del af. Uddannelsen kommer både omkring fysisk træning, trænerrollen, idræt for børn og unge samt idrætsskader.

Uddannelsens varighed er 9 timers klasseundervisning bestående af teoretiske oplæg, idrætsrelevante diskussioner, opgaver og praktiske øvelser samt 4 e-læringskurser.

DIF Træner 2-uddannelsen gør deltagerne i stand til at fungere som trænere med ansvaret for årsplanlægningen. Man får viden og redskaber til at arbejde med sin rolle som træner og træningsplanlægger. 

Uddannelsen består af 5 e-læringskurser samt 36 undervisningslektioner bestående af teoretiske oplæg, idrætsrelevante diskussioner, opgaver og praktiske øvelser.

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding skal ske via jeres forbund. Kurserne udbydes i Århus den 18.april og i Brøndby den 25. april. Tilmeldingsfrist er 24. marts. 

Du kan læse om DIF Træner 1 og tilmelde dig her, men du kan tilmelde dig og læse mere om Træner 2 her.