Opskriften på sejr

Ny kogebog vejleder unge atleter omkring mad og giver konkrete forslag til spændende opskrifter.
22. sep 2014
Ny kogebog vejleder unge atleter omkring mad og giver konkrete forslag til spændende opskrifter.

DIF og Team Danmark står bag en ny kogebog, der giver masser af gode råd til unge, der træner meget, og som gerne vil have medaljer på gaflen. Opskriften til sejr, som bogen hedder, tager udgangspunkt i unge, elieudøvere, der med den megen træning og en skole, der også skal nås, kan have god brug for kostråd og lette opskrifter.

Bogen henvender sig henvender sig til unge, der træner på højt niveau, og som vil præstere sit bedste, men er også værdifuld for forældre til idrætsudøvere på eliteniveau samt trænere, ledere og andre med ansvar den mad til unge eliteidrætsudøvere.

Opskrifterne i bogen er til alle dagens måltider.

Se mere om bogen og køb den her.