Tilmeld dig Idrættens Træner Akademi nu!

DIF og Team Danmarks elitetræneruddannelse.<br> Bliv en bedre og mere målrettet træner. Lær at optimere dine idrætsudøveres præstation og få viden om, hvordan du udvikler elite- og talentmiljøer gennem en skarpere trænerstil.
28. maj 2014
DIF og Team Danmarks elitetræneruddannelse.<br> Bliv en bedre og mere målrettet træner. Lær at optimere dine idrætsudøveres præstation og få viden om, hvordan du udvikler elite- og talentmiljøer gennem en skarpere trænerstil.
Idrættens Træner Akademi er den højeste træneruddannelse i dansk idræt. Den tilrettelægges af DIF og Team Danmark i samarbejde med specialforbund. Uddannelsen er for dig, der arbejder med talent- og eliteidrætsudøvere på højt nationalt eller internationalt niveau. 

Uddannelsen starter op i september 2014.

Lyder det som noget for dig, så kan du læse meget mere om uddannelsen og hvordan du tilmelder dig her.