Styrk jeres trænere

Styrketræning kan forebygge skader og fremme præstationerne – hvis det gribes rigtig an. Med DIF’s kursus i styrketræning kan I klæde jeres trænere og instruktører på til at træne udøverne effektivt og forsvarligt.
22. jan 2014
Styrketræning kan forebygge skader og fremme præstationerne – hvis det gribes rigtig an. Med DIF’s kursus i styrketræning kan I klæde jeres trænere og instruktører på til at træne udøverne effektivt og forsvarligt.

På kurset får trænerne både den teoretiske og praktiske ballast, som gør dem i stand til at planlægge og gennemføre et styrketræningsforløb. De får præsenteret forskellige styrketræningsformer og vil således være i stand til både at gøre brug af maskiner, frie vægte og frie øvelser. Der vil være mulighed for fx at lægge vægt øget styrke med vægtforøgelse eller uden vægtforøgelse – alt efter jeres idræts behov.

Som en sidegevinst kan I med kurset bidrage til, at jeres trænere får en fælles forståelse af styrketræning og, hvordan man tilrettelægger den. På den måde kan I skabe en rød tråd i klubbens træning.

Det praktiske: Kurset varer 6 timer. I vælger selv tid og sted, bemærk at der skal være adgang til et minimum af styrketræningsmaskiner. Fast pris på 4.995 kr. inkl. undervisningsmaterialer.

Læs mere om kurset her. 

Bestil kurset her.