Gå direkte til indhold

DIF og Always #LikeAGirl Camp

I takt med at foreningsdanmark åbner mere og mere op, er det ideelt at søge penge til en #LikeAGirl Camp, og det er stadig muligt, vi har nemlig forlænget ansøgningsperioden. Det kan være med til at sætte gang i aktiviteterne i klubben i 2. halvår af 2020.

Puljen er nu lukket for ansøgninger.

Formålet med #LikeAGirl Camps

En DIF og Always #LikeAGirl Camp har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.DIF og Always #LikeAGirl Camp giver foreningen mulighed for:

1) at invitere nye piger indenfor, opleve fællesskabet og afprøve idrætten. De piger, der allerede er aktive på holdet, inviterer veninder med til campen.

2) at skabe netværk mellem piger fra andre foreninger, så pigerne har flere muligheder for at fortsætte med at dyrke idræt, hvis deres eget hold smuldrer på grund af efterskoleophold og skader. Foreningen kan gå sammen med andre foreninger om campen – også gerne andre idrætter.

Hvorfor DIF og Always #LikeAGirl Camps?

Teenagepiger kan være svære at motivere til at blive i foreningsidrætten. De går efter gode karakterer i skolen og i det hele taget efter det perfekte liv.Idrætten er et frirum for pigerne, hvor de kan de udfordre sig selv i trygge rammer og sammen med venner, som man har det sjovt sammen med.

Derfor skal du ansøge:

Flere piger i foreningen betyder flere glade og velfungerende piger, flere medlemmer, mere aktivitet og flere frivillige.

Foreningsidrætten er et sted, hvor teenagepiger:

- har lov at fejle uden at få dårlige karakterer

- har et frikvarter fra krav og forpligtelser i skole og på hjemmefronten

- oplever sammenhold og bygger venskaber for livet

- har det sjovt, lærer noget og opbygger selvtillid

Hvem kan ansøge og hvor meget?

Alle foreninger under DIF, som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år.

Hvornår, hvordan og hvor meget kan foreningen søge?


Alle der allerede har ansøgt om midler til en camp, der ligger inden sommerferien, vil blive kontaktet for at afklare, om der er mulighed for at udskyde campen på grund af corona-situationen.

Alle modtager svar 14 dage efter, vi har modtaget ansøgningen. Campen skal afholdes senest den 31. december 2020.

Der kan søges om op til 10.000 kr. som maksimum, hvis campen har en overnatning. For camps uden overnatning er maksimumbeløbet 6.000 kr.

Alle piger modtager en T-shirts og en ”goodie bag” fra Always.

Trænerne får adgang til gratis e-læringskursus ”Pigetræner”, som kan findes på ie.dif.dk samt link til relevant materiale for pigetrænerrollen - endvidere modtager alle camps et sæt samtalekort, som kan bruges til at italesætte vigtige temaer i pigernes idrætsliv.