Gå direkte til indhold

Send klubbens piger på en fantastisk sportslejr

En DIF og Always Sports Camp har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten. Ansøg om midler til at afholde en DIF og Always Sports Camp og motivér piger mellem 12 og 15 år til at være aktive i foreningsidrætten. Puljen var åben for ansøgninger fra 1.3. 2021 til 1.5. 2021.
Puljen er pt. nu lukket 

Efter mange måneder med restriktioner, fjernundervisning og nedlukkede fritidsaktiviteter trænger pigerne i idrætsforeningerne mere end nogensinde før til at være aktive i et socialt fællesskab. De trænger til grine sammen, udfolde sig sammen, blive udfordret og lære mere om sig selv og hinanden. Campen kan afholdes, når det igen bliver muligt at mødes i foreningerne.

Hvorfor DIF og Always Sports Camps?

Teenagepiger kan være svære at motivere til at blive i foreningsidrætten. De går efter gode karakterer i skolen og i det hele taget efter det perfekte liv. Idrætten er et frirum for pigerne, hvor de kan de udfordre sig selv i trygge rammer og sammen med venner, som man har det sjovt sammen med.

Tankerne bag DIF og Always Sportscamps

En camp giver foreningen mulighed for:

  • at styrke det sociale fællesskab for teenagepiger
  • at pigerne (gen)opdager, hvor værdifuldt, det er for dem at være en del at fællesskabet i foreningen
  • at invitere nye piger indenfor, opleve fællesskabet og afprøve idrætten. De piger, der allerede er aktive på holdet, kan invitere veninder med til campen.
  • at skabe netværk mellem piger fra andre foreninger, så pigerne har flere muligheder for at fortsætte med at dyrke idræt, hvis deres eget hold smuldrer på grund af efterskoleophold, skader m.v. Foreningen kan gr sammen med andre foreninger om Campen – også gerne andre idrætter.

Derfor skal du ansøge:

Flere piger i foreningen betyder flere glade og velfungerende piger, flere medlemmer, mere aktivitet og flere frivillige.

Foreningsidrætten er et sted hvor teenagepiger

- har lov at fejle uden at få dårlige karakterer

- har et frikvarter fra krav og forpligtelser i skole og på hjemmefronten

- oplever sammenhold og bygger venskaber for livet

- har det sjovt, lærer noget og opbygger selvtillid

Hvornår og hvor?

En camp kan foregå over en eller to dage med eller uden overnatning.

Campen skal afholdes på pågældende foreningens hjemmebane, dvs. i hallen, på anlægget, i klubhuset etc. Campen kan afholdes, når det igen bliver muligt at mødes i foreningerne.

Hvordan?

Campen skal indeholde minimum to elementer:

  • Idrætslige aktiviteter hvor alle kan deltage – også nybegyndere
  • Sociale aktiviteter som pigerne selv har været med til at bestemme og tilrettelægge

Hvad kan man søge til?

Forplejning, snacks, anskaffelse af mindre rekvisitter, spil og andre ting som medvirker til at skabe hygge, sjove oplevelser og fysisk aktivitet som alle kan være med til.

Man kan ikke søge støtte til aflønning af trænere og oplægsholdere, turnerings- og stævnedeltagelse, entréafgift til forlystelser eller rejser.

Hvem kan ansøge og hvor meget?

Alle foreninger under DIF som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år

Maksimum er 10.000 kr. hvis der er overnatning og maksimum 6000 kr. uden overnatning

Alle camp deltagere vil modtage en t-shirt fra Always samt en prøve på deres produkter. Fra DIF vil alle trænere få gratis adgang til gratis e-læringsmodul om pigetræning. Alle camps får et sæt dialogkort, som kan bruges til at få en snak om idrætsdeltagelse.

Eventuelle spørgsmål til Helle Carlsen hca@dif.dk / mobil 20414183 eller Sarah Christine Olesen sco@dif.dk / tlf. 43262806.