Veteran Match

Vær med i hyldesten af danske veteraner

Veteran Match giver dig som klub en unik mulighed for at tage et socialt ansvar. Vær med til at hjælpe og anerkende en særlig gruppe mennesker, der har kæmpet for vores alles sikkerhed.
Veteran Match giver dig som klub en unik mulighed for at tage et socialt ansvar. Vær med til at hjælpe og anerkende en særlig gruppe mennesker, der har kæmpet for vores alles sikkerhed.

Veteran Match er udviklet af DIF Soldaterprojekt for at hjælpe og anerkende danske veteraner. Det gør vi i et tæt samarbejde mellem elitesportsklubber, kommuner, veterankoordinatorer og virksomheder fra sportens netværk.

Dels gennem hyldestkampe, hvor veteraner hyldes i forbindelse med sportskampe på stadion og i haller og dels gennem Jobmatch, der skaber jobåbninger for jobsøgende veteraner. 

Veteran Match er platformen, der giver danske elitesportsklubber en særlig mulighed for at vise, at professionel topsport handler om andet end point på kontoen.

Værd at vide

Hvad kræver det at være med?
DIF arbejder tæt sammen med Divisionsforeningerne i fodbold og håndbold samt landets bedste herreishockeyliga. Det betyder, at du som klub fra 3F Superligaen, NordicBet Ligaen og HTH Herreligaen tilbydes nogle konkrete rammer for, hvordan du afvikler en hjemmekamp til ære for danske veteraner. Det sker i tæt dialog med konsulenter fra DIF Soldaterprojekt, der har været tovholder for hyldestkampe tre år i træk.

Hvad kendetegner en hyldestkamp?  
DIF tilbyder en drejebog for, hvordan man på en kampdag kan hylde og ære veteranerne med en række tiltag. Som klub kan du dog i høj grad skræddersy hyldestkampen, så det passer til dig som organisation.

Hvordan medvirker jeg som klub i jobmatch?
Jobmatch-konceptet afvikles i et tæt samarbejde med din lokale kommune og DIF Soldaterprojekt. Som klub skal du aktivere dit erhvervs/sponsornetværk og gerne facilitere social(e) aktivitet(er) for veteraner og arbejdsgivere i jeres netværk.

Kan jeg nøjes med at afvikle hyldestkamp?
Det kan du helt bestemt.  

Jeg er interesseret, så hvad gør jeg nu?
Kontakt projektleder for Veteran Match, Britt Nyvang:
Tlf: 21943292, mail: bny@dif.dk

Kontakt os, hvis du vil høre mere