kriterier for deltagelse

Frem mod Ride4Rehab

Ride4Rehab er et stort arrangement, der stiller krav til træningen frem mod den turen. Her kan du læse nærmere om de kriterier, som vi stiller for, at du kan komme i betragtning til turen i 2023.
Ride4Rehab er et stort arrangement, der stiller krav til træningen frem mod den turen. Her kan du læse nærmere om de kriterier, som vi stiller for, at du kan komme i betragtning til turen i 2023.

Ride4Rehab er ikke et race men et fællesskab.

Det er en socialtur, hvor vi sammen bringer hinanden hele vejen til målstregen.

Ingen bliver efterladt på ruten. 

Men for at du kan få den bedste oplevelse, når vi sætter afsted fra Aalborg d. 4 juni, så har vi opstillet nogle kriterier for din deltagelse. Dem kan du læse mere om her.

Kriterier, som du skal opfylde for at deltage i Ride4Rehab 2023

 1. Som deltager skal du videst muligt være motiveret til at gøre en indsats for at sætte DIF Soldaterprojekt, Ride4Rehab og arbejdet for veteraner på landkortet. Således har vi en forventning om, at du stiller op, hvis der er journalister, der har et spørgsmål eller to.

 2. Som deltager skal du kunne afsætte tid til at træne jævnligt. Vi ser gerne, at du deltager i træningerne i vores Safe Zones, men vi ved godt, vi ikke er landsdækkende. Så sker det alene eller virtuelt (Zwift) går også. Du SKAL dokumentere, at du får trænet kontinuerligt. Det vigtigste er, at du får det antal kilometer i benene, som er kravet for deltagelse.

 3. Som udgangspunkt skal halvdelen af de danske veteraner være nye i forhold til 2021-afviklingen (mindst 30 nye). Det er dog vigtigt med kontinuitet blandt veteranerne, så en del deltagere fra de seneste afviklinger deltager som medhjælpere i 2023.

 4. Da det er vigtigt, at de veteraner der deltager, ikke skal blive skadede af belastningen, så er der lagt nogle træningsmæssige krav ned over de enkelte veteraner. På den måde sikrer vi os, at alle deltagere har fået en masse kilometer i benene og timer i sadlen.

 5. Som deltager skal du kunne deltage på hele turen. Vi ønsker nemlig, at alle veteraner, der bliver udtaget, får fornøjelsen af hele oplevelsen - fra start til slut.

ALLE

 • Have fuld deltagelse under Ride4Rehab (04.06.23 – 13.06.23)

 • Minimum kunne deltage på tre af de officielle træningsture.

 • FAST deltagelse i Safe Zone-træninger; inkl. evt. mobil Safe Zone (og/eller)

  virtuel cykling.

 • Være klar på såvel mediers som partneres tilstedeværelse (skal være

  villig til at tale med dem/give interviews mv.)

 • Være aktiv på Soldaterprojektets SoMe platforme.

 • Være medlem af en DMI idrætsforening.

Nye deltagere: 

 • Mindst cykle 700 km. før 15. maj 2023, herunder mindst én tur over 100 km.

Deltagere, der har deltaget før: 

 • Mindst cykle 900 km. før 15. maj 2023, herunder mindst én tur 120 km.

Træningsture frem mod Ride4Rehab

Sammen kommer vi i mål

 

Der skal cykles mange kilometer til sommer.

Der cykles ugentligt i de enkelte Safe Zones samt via e-cykling (Zwift). Det er en oplagt mulighed for at få trænet i et godt pg motiverende fællesskab med andre veteraner. Hold dig orienteret i vores Facebook-grupper.

Det gør, at vi alle skal være dygtige til at hjælpe hinanden med at få trænet. Vi kan kun opfordre alle til at deltage i Safe Zone træningstilbuddene så du kommer ud og cykler med nogle af de andre deltagere også. Det er et krav, at I træner op til R4R ́23, så hvorfor ikke i en Safe Zone med andre veteraner?


Det handler ikke kun om at få kilometer i benene, men også om at få trænet at cykle i gruppe. Så hjælp jer selv og alle andre deltagere ved at få cyklet med i grupperne.

Stadig mod på at deltage?

Ride4Rehab er en oplevelse for livet sammen med en andre veteraner, der er i samme båd som dig.