Vores medarbejdere

Rune Oland Tanggaard

Projektleder

Tlf.: 2749 4950
E-mail: rot@dif.dk

Jeg er projektleder og har således det overordnede ansvar for projektet – et ansvar jeg har haft siden 2011, hvor projektet startede for de fysisk skadede.

Således står jeg for den overordnede koordinering og styring af DIF Soldaterprojekt i samarbejde med specialforbund, foreninger og offentlige myndigheder. Jeg er uddannet med en Cand. Scient. i Idræt og psykologi med speciale i idrætspsykologi (KU og UBC).
 

Mine personlige idrætsinteresser er ski, surf, sejl, bold, cykling, løb, skov og vand… og meget mere.

Andreas Carlsen

Projektkonsulent Øst

Tlf.: 21466862
E-mail: acn@dif.dk

Jeg er uddannet Sergent samt kandidat i Idræt og Ernæring fra Københavns Universitet. Inden skiftet til DIF Soldaterprojekt, underviste jeg i idræt på Nærum Gymnasium. Desuden har jeg erfaring med planlægning af sportsevents samt arbejde i Idrættens Hus, hvor jeg tilbage i 2011 arbejdede i DHIF – herunder for DIF Soldaterprojektet.

Jeg vil i tæt samarbejde med resten af holdet være ansvarlig for kontakten til veteraner, specialforbund, opretholdelse af hjemmesiden og sociale medier samt stå for dialogen med danske kommuner på Fyn, Sjælland og øerne.

Idrætsligt dyrker jeg især løb, men ski, outdoor aktiviteter samt ketchersport er også populært.

Robert Mortensen

Projektkonsulent Vest

Tlf.: 24885407
E-mail: ROM@dif.dk

Jeg er oprindeligt uddannet smed og rundede efterfølgende Forsvaret, hvor jeg gjorde tjeneste i Slædepatruljen Sirius. Efterfølgende arbejdede jeg som høj- og efterskolelærer. Jeg færdiggjorde min kandidat i Læring og Forandringsprocesser i sommeren 2019..

Jeg har brugt en stor del af mit liv i naturen, hvad enten det er ved et roligt kaffebål, på skiture i Norge eller på lange adventure races. Jeg har udannet mig til instruktør inden for havkajak, kano, foskajak, klatring, mountainbike, gletsjervandring m.m. Alt sammen fordi jeg elsker det aktive liv, og brænder for at dele min glæde ved dette med andre.

Jeg er projektets vest-konsulent og har spændende tiltag i det jyske som mit fokusområde. Jeg er således primær kontaktperson for veteranerne, kommunerne og andre aktører på området i Jylland.

Thomas Gram

Ride4Rehab-konsulent

Tlf.: 2049 3575
E-mail: TGR@dif.dk

Jeg er oprindeligt uddannet skolelærer samt sidenhen, ”NLP/PEP High Performance Business Practitioner. Jeg har gennem de sidste 14 år arbejdet som selvstændig konsulent og før det har jeg været ansat i forskellige idrætsforbund samt i og omkring professionelle fodboldklubber i Danmark. Her har jeg arbejdet med større og mindre events, marketing mv.

Jeg er primært ansat til at sikre et unikt Ride4Rehab, sommeren 2021 og vil herudover indgå i den daglige drift af de forskellige tiltag i DIF Soldaterprojekt.

Idrætsligt er jeg bidt af en gal fodbold, men nyder også langrend, en god cykeltur samt en god bog og min familie.

Jonas Hjorth Andersen

Projektkonsulent

Tlf.: 2177 9201
E-mail: jha@dif.dk

Jeg har en baggrund i Forsvaret, og var udsendt på ISAF 9, Afghanistan. Jeg har selv en PTSD diagnose, og har i mit eget rehabiliteringsforløb brugt idræt som et af de primære virkemidler til både resocialisering og identitetsgenskabelse, og kender til alle de positive indspil, som idrætten kan give.

Jeg har de seneste to år studeret, og jeg er nu ansat i DIF på deltid, hvor jeg håber at kunne dele ud af mine egne dyrt købte erfaringer. Jeg står blandt andet for kontakt til kommuner samt planlægning af diverse projekter og events.

Jeg dyrker selv en bred vifte af sport, men særligt langdistanceløb, mountainbike og ekspeditionslignende ture fylder meget i mit hjerte.

Valdemar Stengaard Hansen

Projektkonsulent

Tlf.: 52381501
E-mail: VSH@dif.dk

Uddannet cand.mag i Kommunikation og IT, som startede i DIF Soldaterprojekt som praktikant og fortsat efterfølgende. I mit daglige virke arbejder jeg med datamonitorering og Sociale medier.

Jeg har tidligere været træner i springgymnastik og dyrket en masse forskellige sport fra karate til svømning, hvor der nu bliver spillet fodbold som frivillig på DFUNK IF - et integrationsprojekt for unge flygtninge. Derudover bliver det til en smule løb for at holde formen ved lige.

Katrine Marslew Fritzen

Projektkonsulent

Tlf.: 61261482
E-mail: KFR@dif.dk

Jeg er oprindeligt uddannet fysioterapeut, og har i den forbindelse bl.a. været frivillig omkring OMBOLD og Hjemløselandsholdet i gadefodbold. Efterfølgende har jeg læst en kandidat i Idræt og Sundhed på SDU med speciale i sportspsykologi. Jeg har desuden erfaring fra Idrættens Hus, hvor jeg både har været ansat som studentermedhjælper i Danmarks Skiforbund og DIF Analyseafdeling.

Jeg er ansat som konsulent med ansvar for de opgaver, der ligger under tværforbundsinitiativet. Dette indbefatter at være den primær ansvarlige for samarbejdet med Bueskydning Danmark, Dansk Atletik Forbund, Dansk Kano og Kajak Forbund, Dansk Surf og Rafting Forbund, Danmarks Ishockey Union, Dansk Svømmeunion, Dansk Skytte Union og Danmarks Cykle Union.

Jeg er tosset med næsten alle former for sport og elsker nye udfordringer idrætsmæssigt.

Jeg har brugt, og bruger stadig, en masse timer på en håndboldbane, og sideløbende holder jeg mig i form med løb og crossfit. Når håndboldsæsonen er slut, er jeg at finde på tennisbanerne. Derudover har jeg, siden jeg kunne gå, haft ski på fødderne. Jeg har primært udfoldet mig alpint, men har et mål om at skulle gennemføre Vasaløbet.

Claus Steen Nielsen

Projektkonsulent

Tlf.: 22100951
E-mail: CSN@dif.dk

Jeg er uddannet med en kandidat i idræt og sundhed, hvor jeg har skrevet speciale i sportspsykologi for Team Danmark. De sidste mange år har jeg arbejdet som selvstændig præstationspsykologisk konsulent. Her arbejder jeg med ledelse, talentudvikling og vindermentalitet i mennesker, teams og organisationer i elitesport, det private, uddannelsessystemet, og det offentlige erhvervsliv. Blandet andet ved Forsvaret (center for militær træning), Oure Sport og Performance, Club La Santa Sport og Odense atletik.

Hertil har jeg praksis erfaring med 11 år på landsholdet i militærfemkamp, først som eliteatlet og senere i træner teamet, hvor jeg arbejder med præstationsoptimering og kultur.

Idræt er stor del af mit liv, men da jeg kæmper med følgevirkninger efter en hjernerystelse, går meget af min fritid nu med fluefiskeri og rolige natur oplevelser..

I DIF Soldaterprojekt er jeg ansat som projekt konsulent, hvor jeg varetager de militære idrætsforeninger under Dansk Militær Idrætsforbund, sideløbende understøtter jeg den daglige drift i DIF Soldaterprojekt.

Emma Sophie Hammer

Studentermedhjælper

Tlf.: 29281541
E-mail: ESH@dif.dk

Jeg er i gang med min bachelor i Idræt på Københavns Universitet, og efterfølgende er planen at læse videre på kandidaten. Tidligere har jeg arbejdet meget med events og så har jeg været træner i mange år.

Jeg har i mine tidlige år været gymnast, efterfølgende blev jeg eliteroer og har været til VM og EM, men i dag dyrker jeg en hel masse Crossfit. Udover det har jeg stået på ski i 17 år, og kan befærde mig i alt andet end boldsport.

Hos DIF soldaterprojekt skal jeg være med til at planlægge events, og ellers bare diverse opgaver der er brug for at blive løst på Sjælland.

Jonas Wahlgreen

Studentermedhjælper

Tlf.: 29994678
E-mail: JOW@dif.dk

Jeg har en bachelor i Idræt fra Københavns Universitet, og er i gang med at tage en kandidatuddannelse i Humanfysiologi samme sted. Jeg har en baggrund i forsvaret, hvor det blev til næsten 10 års tjeneste, og en enkelt udsendelse ved ISAF 7, til Afghanistan, tilbage i 2009.

Jeg har været med i DIF Soldaterprojekt siden februar 2020, hvor jeg til daglig står for kontakten til veteraner og formidling af deres muligheder gennem projektet. Derudover løser jeg diverse ad hoc opgaver.

Jeg voksede op i en håndboldhal i en forstad til København, men har sidenhen stiftet bekendtskab med et væld at sportsgrene. På det seneste er det værd at nævne Crossfit, OCR, kajak og vandring, og har jeg mulighed for det, så ser du mig gerne på et snowboard eller et par langrendsski.

Maja Krog Buskov

Studentermedarbejder

E-mail: mkb@dif.dk

Jeg har en kandidat i folkesundhedsvidenskab fra Aarhus Universitet med speciale i social inklusion i idrætsforeninger. I min studietid var jeg i praktik hos DGI Østjylland som udviklingskonsulent. Jeg har arrangeret adskillige sommerlejre, weekendlejre og skiture for børn og unge med Ungdommens Røde Kors, og jeg har desuden erfaring som teambuilderinstruktør.

Jeg elsker alt sport, både det jeg er god til, og det jeg er knap så god til. Tidligere jeg har dyrket rigtig meget håndbold og crossfit. Nu har jeg byttet bolden og vægtstængerne ud med en disc og kastet mig over den fantastiske sport ultimate. Derudover har jeg stået på ski, siden jeg kunne gå, og jeg elsker friluftsliv og vinterbadning.

Jeg er ansat som studentermedhjælper, hvor jeg skal hjælpe Robert med arbejdsopgaverne i Jylland.

Katrine Glavind Duus

Praktikant

Tlf.: 50403293
E-mail: kgd@dif.dk

Jeg har en kandidat i statskundskab fra Aarhus Universitet med speciale i forebyggelse af radikalisering og diskrimination blandt børn og unge. I tidligere studiejob har jeg arbejdet med udsatte målgrupper, som mangler fællesskaber og foreningsliv, hvor mit ansvar har været udvikling af den forebyggende indsats og dialog med målgruppen. Jeg elsker sport og idræt, hvor jeg mere eller mindre har været hele idrætspaletten rundt - håndbold, tennis, gymnastik, svømning osv. I dag må jeg dog nøjes med at følge med på skærmen i disciplinerne og i dag er det Crossfit , der har fanget min opmærksomhed.

Jeg elsker at gå lange ture i naturen, stå på ski om vinteren og mit næste projekt, der er under opsejling er at starte i klatreklubben i Aarhus. Jeg er ansat på Aarhus-kontoret, hvor jeg skal bistå Robert med arbejdsopgaverne, særlig ifht. vedligeholdelse og udvikling af nye Safe Zones, planlægning og koordinering af camps, og samarbejdet på tværs mellem projektet, kommuner og andre interessenter.