DIF Innovation Lab

Hvad er DIF Innovation Lab

DIF Innovation Lab bygger bro mellem danske virksomheder, forbund, atleter og universiteter for at udvikle, teste og skalere nye løsninger til den danske idrætsscene - til glæde og gavn for dansk idræt og dansk erhvervsliv.

DIF Innovation Lab

Dansk sportsteknologi i vækst, men fortsat udvikling kræver politisk handling

Den danske sportsteknologibranche omsatte for 1,8 milliarder kroner i 2021. Opførelsen af et sportsteknologicenter vil kunne hjælpe med at flerdoble omsætningen på få år.

For Danmark er allerede i top-10 i verden i sportstechbranchen, hvor København ligger nummer fire blandt de europæiske byer - kun overgået af London, Paris og Berlin. 

Men for at fortsætte væksten og forløse potentialerne hos danske sportstech-virksomheder, så skal politikerne på Christiansborg hjælpe med at sikre bedre rammevilkår.

Læs DIF, Dansk Industri, Dansk Design Center og Industriens Fonds ønsker
DIF foreslår at skabe nordens mest innovative sportstech-hub i Idrættens Hus. Ambitionen er at forbinde aktørerne i økosystemet, synliggøre sportsteknologi og understøtte sportsiværksætteri. Frans Hammer, næstformand i DIF
DIF Innovation Lab

Sportstech - potentialer og udfordringer

Den danske sportstechbranche er i vækst. Flere virksomheder har på kort tid udviklet innovative løsninger, som integrerer sport og ny teknologi.

Branchen er dog stadig ung og differentieret, og der har hidtil ikke været et overblik over økosystemet og branchens potentialer og barrierer.

DIF, Dansk Design Center, Dansk Industri og Industriens Fond har gennemført en analyse, som giver overblik over den danske sportstechbranche og peger på områder, som kan styrke den.

Resultaterne er præsenteret i en omfattende rapport udarbejdet af IRIS GROUP og opsummeret i en kort pixi-udgave.

Find dem begge herunder.

PIXI: 'Sportstech i Danmark - potentialer og udfordringer'

Vil du vide mere?

Nyheder og pressemeddelelser fra DIF

Læs også om DIF's andre projekter

For mere information om DIF Innovation Lab