Guldsmeden Hotels - en ven af DIF get2sport

Hotelkæden Guldsmeden Hotels har i en årrække via DIF get2sport hjulpet børn i udsatte boligområder med at komme ind i idrætslivets fællesskaber.
Hotelkæden Guldsmeden Hotels har i en årrække via DIF get2sport hjulpet børn i udsatte boligområder med at komme ind i idrætslivets fællesskaber.

Guldsmeden Hotels er en meget værdsat ven af DIF get2sport og ikke mindst af de børn, som dyrker idræt i landets udsatte boligområder.

Igennem en årrække har Guldsmeden Hotels via DIF get2sport støttet børn og unge i udsatte boligområder med kontingenter, idrætsremedier, stævnedeltagelse, sociale arrangementer og andet, som er med til at sikre, at børn og unge i de udsatte boligområder får mulighed for at dyrke idræt og deltage i foreningsfællesskaberne.

Desuden går midlerne fra Guldsmeden Hotels til et særligt fokus på at få flere piger ind i udvalgte foreninger i de udsatte boligområder via støtte til kamptøj, hoodies, sociale arrangementer. Alt sammen noget, som har skabt sammenhold og glæde i foreningerne. Det seneste år er støtten blandt andet til Håndboldklubben Stadion, Basketballklubben Stevnsgade og Nørrebro Taekwondo-klub. Se mere om dette i videoen nedenfor.

Støtten fra Guldsmeden Hotels giver børn og unge i disse boligområder en vigtig håndsrækning, så de kan dyrke fysisk aktivitet, danne venskaber og udvikle kompetencer i en idrætsforening.

Midlerne fra Guldsmeden Hotels til DIF get2sport er gennem årene blandt andet kommet fra:

  • Honorarer fra oplæg afholdt af hotelledelsen
  • I stedet for at sende julegaver til samarbejdspartner har Guldsmeden Hotels doneret gavebeløbet til ’Idræt for alle børn’
  • Når DIF har lejet mødelokaler på Guldsmeden Hotels, er disse indtægter gået videre til ’Idræt for alle børn’
  • Indtægter fra cykelleje til hotellernes gæster er gået til DIF get2sport
  • Indtægter fra hotelkædens julekalendere på lauritz.com er kommet DIF get2sports børn til gode.

Reaktioner

på støtten

Tusind tak. Det betyder rigtig meget for de to familier, at vi kan nedsætte kontingenter pr. måned, så deres piger fortsat kan gå til holdridning. Kasserer i rideklub
Jeg vil bare sige 1000, 1000 tak for tilskuddet ril min søns sportsgren. I skal vide, at det betyder alt at have modtaget tilskud fra jer. Det betyder nemlig, at Peter ikke kun kan fortsætte sin fodbold, men også fortsætte med at forfølge sin drøm. Dybt fra hjertet er vi jer yderst taknemmelig. Mor til støttet dreng i fodboldklub
Tusind, tusind, tusind tak for donationen og hjælpen - det er meget højt værdsat. Drengene blev simpelthen så glade, og det varmer helt ind i hjertet. Vi har skyndt os at få alle formalia i orden så de kan komme ud at spille kamp i aften. DE er så glade, og man kan se, at de nyder samværet på holdet. Igen: Mange, mange tak for jeres hjælp det er højt værdsat af de tre pågældende drenge. Holdleder for U15-fodboldhold