Skole OL

Foto: Lars Møller
OL i børnehøjde for hele landets skoleelever
OL i børnehøjde for hele landets skoleelever

Skole OL er Danmarks officielle olympiske aktivitet for skoleelever, hvor klasserne altid konkurrerer sammen som et hold. Gennem undervisningsmaterialer, sjove stævner med fede konkurrencer og en storslået finale skaber Skole OL mere idræt i skolerne, styrker fællesskabet i klasserne og giver eleverne storslåede idrætsoplevelser.

Til foreningerne

Som forening kan I være med til at udbyde lokale stævner og eventuelt undervisningsforløb til de omkringliggende skoler. At være en del af Skole OL giver både gode kontakter, synlighed og midler til klubkassen. Bliv en del af noget større: Kontakt info@skoleol.dk for at høre mere.

Til skolerne

Som skole eller klasse kan I komme med ind i et fantastisk univers, hvor i gennem lektionsplaner, udfordrende konkurrencer og sjove stævner let får skabt glæde, sammenhold og udvikling i klassen. Se meget mere om de mange gratis tilbud og muligheder HER.

Til kommunen

Skole OL er et oplagt værktøj til at arbejde strukturelt med Åben Skole i netop jeres kommune. Gennem etablerede koncepter med lokale stævner og værdifulde skole-/foreningssamarbejder kan I som Skole OL-kommune være med til at fremme bevægelse blandt jeres børn og unge. Kontakt info@skoleol.dk for at høre mere.