Esport og bevægelse

Skærm og bevægelse er en god cocktail

De færreste vil nok skrive esport og motion i samme sætning. Men man kan sagtens få bevægelse til at blive en del af esporten, som ellers er kendetegnet ved at ske fra gamerstolen med en controller i hænderne og blikket fast rettet mod skærmen.

Ved at kombinere skærm og bevægelse får man ikke blot aktive børn og unge, men det booster også fællesskab og sammenhold. Oveni hatten får børnene oplevelser, som kan styrke deres koncentration og glæde.

DIF arbejder målrettet for at hjælpe esportsforeninger med at få bevægelse sat på programmet. Her handler det om at se på foreningens udstyr og lokaler samt på trænernes erfaringer inden for forskellige sportsgrene.

I 2024 har 20 foreninger startet forløb med stor succes. Både bestyrelse, trænere, forældre og de unge selv oplever de positive konsekvenser, som blandt andet viser sig i et stærkt, sjovt og nærværende fællesskab samt bedre trivsel, både fysisk og socialt.

Gratis bevægelsesforløb

Udfyld nedenstående formular og modtag et gratis bevægelsesforløb til trænerne i jeres esportsforening. I kan også læse nærmere i PDF'en til download.

Læs mere om esportsforløbet

Download her