Tjen ekstra penge til klubkassen | Nye idrætskoncepter tiltrækker nye medlemmer |Bevar fokus på leg og læring i børneidrætten
Har du problemer med at se denne mail? Klik her


 

Færre svindlersager

 
 
Politiet takker foreningslivet for at hjælpe til fald i svindlersager.
 
 
 
 
 
DIF-formand: Bevar fokus på leg og læring i børneidrætten
 

DIF-formand: Bevar fokus på leg og læring i børneidrætten

 
 
Hans Natorp opfordrede fra talerstolen til DIF Årsmøde til at huske, at legen og glæden ved idræt skal være det bærende for alle børn og unge. Derudover var der også ros til de frivillige kræfter, der er motoren bag de historiske medlemstal.
 
 
 
 
 
 

Gamechanger-bolde sætter fokus på, at idræt skal være for alle

 
 
Håndboldkvinderne og Håndboldherrerne bakker op om inklusion og diversitet i sportens verden.
 
 
 
 
 
Foreninger kan nu sætte panten i system
 

Foreninger kan nu sætte panten i system

 
 
Nu kan danske idrætsforeninger sætte skub i den bæredygtige agenda og samtidig tjene ekstra kroner til klubkassen. DIF og Dansk Retursystem har indgået partnerskab omkring pantkonceptet Join2Recycle.
 
 
 
 
 
 

Fra 2 medlemmer i baghaven til 405 medlemmer

 
 
MÅNEDENS ILDSJÆL ❤️️ Med en kæmpe portion gå-på-mod og bakket op af nære venner, familie, arkitekter og en tålmodig kone har boksetræner Mefin Carreon Franco på få år skabt Københavns største bokseklub med plads til alle.
 
 
 
 
 
 

Vand, vildt og vigtige regnestykker

 
 
Naturen er en aktiv medspiller i Trelleborg Golfklub ved Slagelse. Store arealer er forbeholdt vilde blomsterarter, frugttræer og skovarealer med kvas - til glæde for både det vilde dyreliv og de mange golfspillere, der får naturoplevelse samtidig med golfspil. Et omfattende og bekosteligt pumpesystem og et samarbejde med kommunen har gjort vand til en medspiller i stedet for en modspiller.
 
 
 
 
 
 

Fremtidens gymnastiksal står nu klar på Vestfyn

 
 
Fjelsted Harndrup Skole på Vestfyn markerer en ny æra for lokalsamfundet med indvielsen af deres nye og moderniserede gymnastiksal. Moderniseringen giver ikke kun skolen, men også byens borgere et nyt samlingspunkt, der opfylder nutidige bevægelsesbehov.
 
 
 
 
 
 

Nye idrætskoncepter trækker medlemmer til

 
 
Idrætsvisionen ’Bevæg dig for livet’ har udviklet 125 motionskoncepter, som bidrager til fremgangen og de historisk høje medlemstal i foreningerne.
 
 
 
 
 
 

Du modtager dette nyhedsbrev da du er tilmeldt vores afdelings nyhedsbrev
Afmeld