Sportstech Festival 2023: Udforsk den digitale fremtid for idrætsforeninger

Sæt kryds i kalenderen 21. september, hvor DIF Innovation Lab igen i år afholder Sportstech Festival. Her kan alle idrætsforeninger få unik inspiration til, hvordan de nyeste teknologiske og digitale løsninger kan forbedre deres aktiviteter og skabe en endnu bedre oplevelse for medlemmerne.
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Malte Storm Madsen
1. jan 0001
Sæt kryds i kalenderen 21. september, hvor DIF Innovation Lab igen i år afholder Sportstech Festival. Her kan alle idrætsforeninger få unik inspiration til, hvordan de nyeste teknologiske og digitale løsninger kan forbedre deres aktiviteter og skabe en endnu bedre oplevelse for medlemmerne.

Hvad nu hvis stregerne på banen blev kridtet op af en robot? Kan det være en fordel at evaluere sportskampe gennem VR-briller? Og hvad kan løbere få ud af at have deres "træner" i høretelefonerne?

På Sportstech Festival 2023 vil du få et unikt indblik i, hvordan idrætsforeninger kan udnytte de nyeste innovationer og teknologier, blandt andet med henblik på at rekruttere og fastholde medlemmer.

Oplev de nyeste danske sportsinnovationer

Årets festival byder på nye spændende oplægsholdere og debatter om potentialerne og udnyttelsen af data og teknologi i sporten. Derudover får du mulighed for at opleve og afprøve de seneste danske sportstech-løsninger på det store EXPO område.

”Man skal deltage i Sportstech Festival 2023, hvis man vil inspireres til, hvordan teknologi, data og digitalisering er med til at udvikle idrætten og foreningslivet i Danmark.” Mathias Vestergaard, konsulent i DIF Innovation Lab.

Og hvem ved - måske får du serveret en stadionpølse af en robot eller bliver tilskuer til en fodboldkamp, som gennemanalyseres med en ny teknologi? Tankerne hos arrangørerne er mange og innovative.  

- Man skal deltage i Sportstech Festival 2023, hvis man vil inspireres til, hvordan teknologi, data og digitalisering er med til at udvikle idrætten og foreningslivet i Danmark. Til Sportstech Festival får du mulighed for at prøve de nyeste sportsinnovationer og opleve spændende oplæg og paneldebatter om, hvordan teknologien stadig bliver en større og vigtigere del af dansk idræt, udtaler Mathias Vestergaard, konsulent i DIF Innovation Lab og medarrangør af Sportstech Festival 2023 og fortsætter:

- Vi pakker det hele ind i en festival stemning, så du både vil kunne opleve en masse sportstech-aktiviteter og få mulighed for at snakke og netværke med folk fra sportens verden.

Om Sportstech Festival 2023

Sportstech Festival 2023 finder sted den 21. september i Hafnia Hallen i København. 

En almindelig billet koster 750 kr. For studerende er prisen 350 kr. 

Køb din billet til Sportstech Festival 2023 her.

Læs mere om festivalen her.  

Idrætsforeninger nyder allerede godt af sportstech-løsninger

Mange danske virksomheder har allerede hjulpet det danske foreningsliv med teknologiske løsninger.

Eksempelvis har Veo udviklet et kamera, der optager sportskampe live og giver mulighed for at se og analysere kampene efterfølgende. Det har vist sig at være en stor succes i danske fodboldklubber, da det giver holdene og trænerne helt nye muligheder for at analysere og forbedre deres spil.

Et andet eksempel er Motivu, som er en rekrutteringsplatform, hvor idrætsforeninger kan udbyde prøvetræninger til potentielle nye medlemmer. Denne platform giver foreningerne mulighed for nemt og hurtigt at eksponere sig selv og rekruttere nye medlemmer. Det har vist sig at være en effektiv måde at tiltrække og fastholde medlemmer på.

Festivalen er en oplagt mulighed for idrætsforeningerne til at lære af eksperterne, netværke med andre foreninger og få inspiration til at tage skridtet ind i den digitale og teknologiske verden.

Flere nyheder