Sportstech

DIF inviterer til Danmarks største ’Sportstech Festival’

Sæt kryds i kalenderen 21. september, hvis du arbejder med eller interesserer dig for sport, innovation, teknologi og kan lide at netværke.
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Jakob Draminsky
17. mar 2023
Sæt kryds i kalenderen 21. september, hvis du arbejder med eller interesserer dig for sport, innovation, teknologi og kan lide at netværke.

Skal stregerne på banen kridtes op af en robot? Er det en fordel, at sportskampe evalueres med VR-briller på næsen? Hvad får løbere ud af at have ’træneren’ i høretelefonerne? Og hvordan analyseres svømmetag under vand?

Disse og mange flere spørgsmål får du besvaret, når DIF Innovation Lab inviterer til Danmarks største ’Sportstech Festival’ i Hafnia-Hallen i Valby den 21. september fra morgen til aften.

Hvad kommer der til at ske?

På festivalen kan du høre oplæg og paneldebatter fra nogle af Danmarks dygtigste innovatører på sportsområdet. Du får mulighed for at teste produkter på egen krop. Og du vil komme til at diskutere innovation med iværksættere og folk fra idrætsforeninger og specialforbund i Danmark.

Og hvem ved - måske får du serveret en stadionpølse af en robot, deltager i pauseunderholdning via din mobiltelefon eller bliver tilskuer til en fodboldkamp, som gennemanalyseres med ny teknologi. Tankerne hos arrangørerne er mange og innovative, men planerne er ikke endelige endnu.      

Er det en festival for mig?

Du skal sætte et stort kryds i kalenderen den 21. september, hvis du fx er udviklingskonsulent i et specialforbund, landstræner, arbejder i en idrætsforening, sidder i ’kultur og fritid’ i en kommune, er iværksætter på sportsområdet eller blot ønsker at blive klogere på dansk sportsteknologi. På Sportstech Festival 2023 bliver du inspireret til, hvordan du kan udnytte de mange muligheder med brugen af teknologi og data i dit arbejde.

Sportstech Festival er en slikbod for idrætsnørder, hvor man får mulighed for at shoppe rundt mellem iværksættere og oplægsholdere, der inspirerer med en blanding af de nyeste produkter på markedet og aktuel forskning fra hele verden. Søren Lukassen, udviklingskonsulent i Dansk Squash Forbund

Succesen gentages

Det er anden gang, at DIF Innovation Lab afholder Sportstech Festival og i 2022 deltog blandt hundredvis af andre gæster, Søren Lukassen, der er udviklingskonsulent i Dansk Squash Forbund:

”Jeg skal helt sikkert med igen i 2023, for teknologien udvikler sig hurtigere end jeg kan følge med. På Sportstech Festival præsenteres jeg for den nyeste viden på én gang – i ét forum. Sportstech Festival er en slikbod for idrætsnørder, hvor man får mulighed for at shoppe rundt mellem iværksættere og oplægsholdere, der inspirerer med en blanding af de nyeste produkter på markedet og aktuel forskning fra hele verden. Jeg havde inviteret vores landstræner med på Sportstech Festival 2022 for at blive inspireret i brugen af teknologi på eliteområdet, og han kom hjem med flere gode kontakter.”

Sæt kryds i kalenderen og køb allerede nu din billet på hjemmesiden, før der bliver udsolgt. På hjemmesiden kan du ligeledes følge med i det spændende program, som bliver opdateret løbende.

Bag Sportstech Festival og DIF Innovation Lab står Industriens Fond som økonomisk partner.

Tak for støtten.

Flere nyheder