500 dage til OL

500 dage til OL

Tirsdag d. 14. marts 2023 er der 500 dage til OL i Paris. Nedtællingen blev markeret med et 24-timers stafetløb rundt om jorden med deltagere fra 116 lande, deriblandt Danmark.
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Jacob Andersen
14. mar 2023
Tirsdag d. 14. marts 2023 er der 500 dage til OL i Paris. Nedtællingen blev markeret med et 24-timers stafetløb rundt om jorden med deltagere fra 116 lande, deriblandt Danmark.

500 dage kan virke som rigtig lang tid. For andre kan det føles som lige om lidt. Under alle omstændigheder, så er der nu (14. marts) lige nøjagtigt 500 dage til, at verdens største sportsbegivenhed OL i Paris finder sted.

Nedtællingen blev markeret med et 24-timers stafetløb verden rundt. Den danske afdeling af stafetløbet fandt sted på Langelinie i København. Løbet, hvor mere end 100 børn fra den franske skole Prins Henrik Skole deltog, blev arrangeret af den franske ambassade i Danmark i samarbejde med foreningen Terre de Jeux 2024. Med til at skyde løbet i gang var den franske ambassadør Christophe Parisot og DIF’s formand, Hans Natorp.

”Det er en stor dag i dag. Vi markerer, at Paris 2024 nærmer sig, og på Frankrigs vegne kan jeg garantere, at det bliver en fantastisk fest, som alle skal glæde sig til,” siger Frankrigs ambassadør i Danmark Christophe Parisot.

Han bakkes op af DIF’s formand, Hans Natorp.

”Vi glæder os ekstremt meget til OL i Paris. Det er jo nærmest i vores baghave, og vi ser frem til en kæmpe sportsfest med en masse rød-hvide fans på lægterne til at bakke vores danske atleter op.  Forberedelserne er allerede i fuld gang hos såvel vores atleter som i staben, og vi kommer til at sende et super skarpt hold til Paris 2024,” lyder det fra Hans Natorp.  

Følg det danske hold på vej på OL i Paris på ol.dk

 

Flere nyheder