Nye datoer 2023

DIF Træner 1 og 2

DIF Træner 1 og 2 er for trænere, der vil blive (endnu) bedre. Nu er de nye datoer for 2023 klar, så tilmeld dig nu.
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Michael Rask
12. dec 2022
DIF Træner 1 og 2 er for trænere, der vil blive (endnu) bedre. Nu er de nye datoer for 2023 klar, så tilmeld dig nu.

DIF Træner 1 og 2

Den gode træner skal ikke bare mestre taktik og teknik i sin idræt, men også kunne planlægge træningen over tid, instruere, indtænke konditions- og styrketræning, kommunikere klart, skabe et godt træningsmiljø og meget mere.

I DIF har vi skruet to generelle træneruddannelser sammen. Det betyder, at vi giver trænere den generelle idrætsteoretiske og -pædagogiske viden. Specialforbundene står selv for den idrætsspecifikke del, altså den der handler om teknik, taktik mv. inden for den givne idræt

Hvem kan være med?

Det korte svar er: Alle med lyst til at blive en (endnu) bedre træner. Dvs. både udøvere, fungerende trænere eller frivillige, der overvejer at blive trænere. Det vigtigste er lysten til at lære nyt og viljen til at bruge tide

Sådan tilmelder du dig

Er du interesseret i at deltage i en eller begge træneruddannelser? Så kontakt dit specialforbund, som godkender og koordinerer din tilmelding.

Træneruddannelser til både bredde og elite

DIF tilbyder uddannelser på tværs af idrætsgrene til alle, der har lyst til at dygtiggøre sig som træner.

Det gælder uanset, om du er ny træner eller har mange års trænererfaring, om du er træner for børn eller voksne, for begyndere eller eliten. 

DIF Træner 1

Her får trænerne en generel introduktion til at fungere som træner i en idrætsforening. Med uddannelsen får trænerne de mest basale redskaber. Uddannelsen kommer omkring fysisk træning, trænerrollen, idræt for børn og unge samt idrætsskader.

Som noget nyt er e-læring forinden kursusdagen obligatorisk. Træner 1 e-læring omhandler temaerne idrætsskader, børn og unges udvikling, træningslære og trænerrollen. På kursusdagen ville der blive fulgt på og gået i dybden med temaerne.

Kurset varer en hel dag fra kl. 09.00 - 18.00. Prisen er 1.750 kr. pr. deltager inkl. forplejning.

Du kan komme på DIF Træner 1 i Brøndby eller Aarhus:

Brøndby
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

  • Søndag den 5. marts 2023 eller
  • Søndag den 10. september 2023

Aarhus
Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 54, 8240 Risskov

  • Lørdag den 11. marts 2023 eller
  • Lørdag den 23. september 2023

DIF Træner 2

Her bliver trænerne i stand til at fungere som trænere med ansvaret for årsplanlægningen. De får viden og redskaber til at arbejde med deres rolle som trænere og træningsplanlæggere. De får også en større indsigt i de mange faktorer, der indvirker på præstation og træning, fx kondition, kost og mentale aspekter.

For at deltage på DIF Træner 2 skal man have gennemført DIF Træner 1 eller tilsvarende.

Som noget nyt er e-læring forinden kursusdagen obligatorisk. Træner 2 e-læring omhandler temaerne teknisk træning, bevægelsesanalyse, fysiologi, træningsmiljø og idrætsskader. På kursusdagene ville der blive fulgt på og gået i dybden med e-læringstemaerne under overskrifterne tekniktræning, funktionel anatomi og biomekanik, fysisk træning, det motiverende træningsmiljø og idrætsskader.

DIF Træner 2 forløber over to weekender (4 dage fra kl. 9-18) i Idrættens Hus i Brøndby.

Prisen er 5.495 kr. pr. deltager inkl. forplejning, ekskl. overnatning. Ved overnatning begge weekender er der en tillægspris på 1.180 kr. pr. deltager.

Brøndby
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

  • 1. weekend: 22.-23. april 2023
  • 2. weekend: 3.-4. juni 2023

eller

  • 1. weekend: 28.-29. oktober 2023
  • 2. weekend: 18.-19. november 2023
DIF Træner 1 og 2

Vil du vide mere?

Læs mere her

Flere nyheder