Danske Spil og DIF's Årets Idrætsforening 2022

Indstil forening til Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening

Frem til og med den 8. november kan alle indstille en idrætsforening til prisen Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening. Vinderen får 100.000 kroner, mens nummer to og tre får 10.000 kroner.
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Lars Hestbech
14. okt 2022
Frem til og med den 8. november kan alle indstille en idrætsforening til prisen Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening. Vinderen får 100.000 kroner, mens nummer to og tre får 10.000 kroner.

Rigtig mange idrætsforeninger gør en kæmpe forskel, og nu er der mulighed for at give disse foreninger et skulderklap. Der er nemlig åbnet for indstillinger til Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening.

Der er 100.000 kroner til vinderen, mens nummer to og nummer tre får 10.000 kroner. Men det er ikke det vigtigste ved prisen. Det vigtigste er, at man med prisen har mulighed for at glæde en forening ved at indstille den. Alle kan indstille. Det kan fx være et medlem, en forælder, en formand eller en træner.

Læs mere om prisen, se hvilke foreninger, der er indstillet, og indstil selv en forening på adressen https://www.dif.dk/arets-idraetsforening. Her bliver der også mulighed for at downloade plakater med en opfordring om at indstille, som man kan hænge op i sin forening. Man kan også hente grafik om prisen, som kan deles på foreningernes sociale medier.

Man kan indstille en forening frem til den 5. november. Herefter udvælger en jury tre foreninger, som går videre til en afstemning. Juryen består af Nikolas Lyhne-Knudsen, direktør for Danske Spil A/S, Hans Natorp, formand for DIF og Rikke Nielsen, der er daglig leder af Lykkeliga.

”Jeg er stolt af, at vi kan være med til at hylde den helt særlige indsats, der gøres rundt omkring i de Danske Idrætsforeninger. Vi opfordrer fællesskabet i og omkring de lokale foreninger til at indstille og hjælpe os med at finde en forening, som gør en helt særlig indsats. Lokale idrætsforeninger skaber stærke fællesskaber, og med frivillige kræfter udfylder de en afgørende rolle for sammenhængskraften i Danmark. Det er det, vi hylder med denne pris,” siger Nikolas Lyhne-Knudsen, der er adm. direktør i Danske Spil A/S.

Sidste år blev prisen vundet af Tune IF. Årets vinder af prisen afsløres i forbindelse med det store Sport 2022-show, som bliver afviklet i Jyske Bank Boxen og vist på DR1 den 7. januar.

Flere nyheder