Idrætsliv

Hjælp Idrætsliv

Hjælp os med at gøre Idrætsliv endnu bedre. Deltag i den nye læserundersøgelse.
21. sep 2022
Hjælp os med at gøre Idrætsliv endnu bedre. Deltag i den nye læserundersøgelse.

Et af Danmarks ældste magasiner hedder Idrætsliv og udgives af Danmarks Idrætsforbund (DIF). Vi skriver primært til vores foreningsledere og specialforbund. Vi skriver om det danske foreningsliv, vi por-trætterer sportens store stjerner, og vi går bag om dansk idræts herligheder og udfordringer.

Skal vi blive ved med det? Skal vi bringe nyt stof i spil? Skal vi ryste posen radikalt?

Disse spørgsmål vil vi gerne bede om din hjælp til at svare på i nedenstående læserundersøgelse. Besvarelsen tager ikke mere end 3-4 minutter, men er til gengæld en kæmpe hjælp for magasinets fremadrettede arbejde.

Deltag i læserundersøgelsen af Idrætsliv her.

Læs det nyeste nummer af Idrætsliv her.
Tidligere udgiver af Idrætsliv kan læses her. 

 

  

 

 

 

Flere nyheder