Nyt Idrætsliv på gaden

Hot eller not?

Et nyt nummer af Idrætsliv er på gaden. Denne gang med mulighed for, at læseren kan give sin mening om magasinet til kende.
21. sep 2022
Et nyt nummer af Idrætsliv er på gaden. Denne gang med mulighed for, at læseren kan give sin mening om magasinet til kende.

DIF er klar med et nyt frisk nummer af magasinet Idrætsliv. Et magasin, der kommer godt rundt i alle kroge af Danmarks fantastiske idrætsliv- og foreningsliv.

Snyd eksempelvis ikke dig selv for interviewet med 80-årige Lise Stenberg Olsen. Hun er vild på den gode måde og holder Nustrup Ungdomsforening kørende som bestyrelsesmedlem, sponsorchef, aktiv i gymnastikudvalget, ansvarlig for svømmeholdene, skribent på klubbladet, rejsearrangør og 1000 andre ting. 

Mød også cheftræneren for det danske kvindelandshold i håndbold, Jesper Jensen, når han i en længere snak med Idrætsliv kommer ind på alt fra sine kæmpe ambitioner på håndboldlandsholdets vegne til duften af pomfritter tilbage i de glade foreningsdage i Skæring Hallen i Jylland.

Læs det nyeste nummer af Idrætsliv her.
Tidligere udgiver af Idrætsliv kan læses her. 

Og når nu du er i gang med at læse Idrætsliv, så hjælp os gerne med at gøre Idrætsliv endnu bedre  ved at deltage i vores nye læserundersøgelse. Besvarelsen tager ikke mere end 3-4 minutter, men er til gengæld en kæmpe hjælp for magasinets fremadrettede arbejde.

 Deltag i læserundersøgelsen af Idrætsliv her.   

 

  

 

 

 

Flere nyheder