DM i landevejscykling

Tilskuervenlig rute

Der er ingen tvivl om, at DM i landevejscykling bliver et af de helt store trækplastre under DM-ugen. Danmarks Cykle Union har netop annonceret ruten.
10. maj 2022
Der er ingen tvivl om, at DM i landevejscykling bliver et af de helt store trækplastre under DM-ugen. Danmarks Cykle Union har netop annonceret ruten.

Der bliver mulighed for at komme helt tæt på, når de danske cykelryttere deltager i DM i landevejscykling i Aalborg under DM-ugen. Både ruten til enkeltstart og linjeløb har start og mål centralt foran Aalborg Kongres og Kulturcenter og der er lagt op til spektakulære løb i landevejscyklingens klassiske discipliner.

Stærk opstilling
Danmarks Cykle Union garanterer en stærk opstilling, når mestrene skal findes, og der bliver uden tvivl kamp om podiepladserne.
“På vegne af Danmarks Cykle Union tør jeg godt love, at det bliver stort – alene den stjernerække af danske mandlige og kvindelige ryttere i flere af cykelsportens discipliner, som kan ses på helt tæt hold, er i sig selv en kæmpe oplevelse – jeg håber at mange får et minde for livet,” fortæller Henrik Jess Jensen, formand for Danmarks Cykle Union.

I Aalborg glæder man sig også til det store event.
“Jeg glæder mig virkelig til, at hele byen kommer til at summe af hujen, hep og hurtige hjul. Dansk cykling er inde i en guldalder med flere verdensstjerner, der lige nu performer på allerøverste niveau. Jeg er stolt af, at de skal dyste om DM-titlen her i Aalborg og retten til at bære dannebrogstrikoten kun en uge senere, når Tour de France rammer Danmark med tre etaper i “Grand Départ Copenhagen Denmark 2022″. Det bliver rigtig stort for cykelrytterne, publikum og for Aalborg,” fortæller borgmester i Aalborg, Thomas Kastrup-Larsen.

Nysgerrig på hvert et sving?

Er du interesseret i at se samtlige detaljer for ruterne til DM i landevejscykling?

Du finder både kort og beskrivelser hos Danmarks Cykle Union, der sammen med Aalborg Cykle-Ring, er ansvarlige for at afvikle DM i cykling under DM-ugen. 

Se ruter

Flere nyheder