Nyt beachlife-netværk

Nyt beachlife-netværk

Under DIF Trendforum samles nu aktører, der har interesse for og viden om beachlife-idrætten, i nyt netværk i henholdsvis København og Thy .
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Jacob Andersen
17. maj 2022
Under DIF Trendforum samles nu aktører, der har interesse for og viden om beachlife-idrætten, i nyt netværk i henholdsvis København og Thy .

Flere og flere danskere rykker ud i naturen for at dyrke idræt og motion. Denne tendens var stigende før corona men er blevet markant forstærket under corona. Især stranden og vandet som omdrejningspunkt for en lang række idræts- og motionsaktiviteter viser at have et stort potentiale ift. at skabe nye typer af fællesskaber og idrætsaktiviteter. 

I Danmark er det især miljøerne omkring Cold Hawaii, Løkken og Hvide Sande som har været foregangsmænd for de nye aktiviteter omkring stranden og vandet, hvor også livsstilen rundt om aktiviteterne spiller en væsentlig rolle. Således er tøjbrands, strandcaféer, iværksætteri og bæredygtighedskoncepter opstået som en naturlig del af miljøerne. Flere kommuner, foreninger, private aktører og forbund tager nu aktiv del i denne udvikling, og det er således ikke kun surfmiljøerne, som driver for beachlife-idrætterne, men også at andre idrætter vækster. Eksempelvis skyder der nye wakeboard-systemer frem i gamle industrihavne, flere kaster sig over 'open-water-søvmning', og beachvolleysporten vækster i storbyerne.  

I DIF Trendforum dykker vi nu ned i beachlife-trenden over to netværksmøder i henholdsvis KBH d. 1. juni og Thy d. 9 juni. Her vil forbund, foreninger, kommuner, facilitetsfolk, aktive surfere etc. give inspiration til området, og sammen komme med bud på potentialerne for området fremadrettet.  

Netværk KBH    

Tidspunkt: d. 1. juni kl. 9.30-15.30 
Sted: Kajak Hotellet, Havkajakvej 2, 2300 København
Program og tilmelding findes her 
Det er gratis at deltage men din tilmelding er bindende og ved manglende deltagelse opkræves et gebyr på 500. kr. 

Netværk THY  

Tidspunkt: d. 9. juni kl.10-15.  
Sted: Thy Cablepark,  Vibedalsvej 2, 7700 Thisted
Program og tilmelding findes her 
Det er gratis at deltage men din tilmelding er bindende og ved manglende deltagelse opkræves et gebyr på 500. kr. 

 

Flere nyheder