Kom med i netværk for nye idrætstrends

Nyt udviklingsnetværk for nye idrætsforbund startes op, og DIF er klar med sparring og faglig viden til idrætsgrene, der er en del af en spirende trend eller står ud for det etablerede forbundsmiljø i DIF-regi
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Jacob Andersen
1. jan 0001
Nyt udviklingsnetværk for nye idrætsforbund startes op, og DIF er klar med sparring og faglig viden til idrætsgrene, der er en del af en spirende trend eller står ud for det etablerede forbundsmiljø i DIF-regi

Er du en del af et idrætsmiljø uden for den etablerede DIF-idræt eller er du en del af en spirende idrætstrend, så inviteres du og din idrætsgren/Idrætstrend hermed til at blive en del af DIF Trendforums netværk for nye idrætsforbund og aktører med udviklingsambitioner .  

” Netværket har primært fokus på organisations- og idrætsudvikling samt deltagernes ønsker og behov i forhold til at vækste, tage næste skridt som idrætsforbund og udvikle egen idræt. . Ambitionen for netværket er at åbne op for DIF's mange fagligheder og kompetencer med henblik på at understøtte og udvikle nye aktører, idrætsorganisationer og idrætter uden for DIF-idrætten,” siger Anders Vedel, der er tovholder for DIF Trendforum.

En idrætsgren, der tidligere har deltaget i et tilsvarende netværksforløb under DIF Trendforum, er Fodtennis Danmark.

”Det har givet helt vildt meget at se hvordan andre idrætsgrene griber deres udfordringer an. Nogle er stærke på events, og andre er måske stærke på kommunikation. Og vi føler også, at vi måske har kunne givet lidt den anden vej, da vi eksempelvis har gode erfaringer med fondansøgninger Endvidere har vi kunne tage en masse faglige input med os og så har netværket åbnet op for en række andre muligheder i samarbejdet med DIF” siger Camilla Friberg, der er projektleder i Fodtennis Danmark.

Læs mere om Fodtennis Danmarks oplevelser og erfaringer med DIF Trendforum her:

Netværket opstartes 24 februar og faciliteres af DIF Trendforum - øvrige datoer for netværket er 24 marts, 27 april og 24 maj.  Alle møder finder sted i Idrættens Hus i Brøndby.

Er du interesseret i at blive en del af DIF Trendforums netværksgruppe så kontakt Anders Vedel på  ave@dif.dk   eller  29464945

 

 

Flere nyheder