DECEMBER 2021 NR. 4

Tjek det nye Idrætsliv

Årets sidste nummer af Idrætsliv er på gaden. Mød blandt andre ishockeystjernen Frans Nielsen, fodboldlegenden Michael Laudrup og kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen.
{{$root.dict.newsWrittenBy}} Jacob Andersen
8. dec 2021
Årets sidste nummer af Idrætsliv er på gaden. Mød blandt andre ishockeystjernen Frans Nielsen, fodboldlegenden Michael Laudrup og kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen.

Forsiden af det nye nummer af Idrætsliv prydes denne gang af ishockeystjernen Frans Nielsen. Det er der i sig selv ikke noget bemærkelsesværdigt i. Frans Nielsen er nu engang en af landets største idrætsstjerner. Men årsagen er lidt vild. For dette nummers store interview med Frans Nielsen fokuserer selvfølgelig meget på det faktum, at Danmark i februar skal til vinter-OL i ishockey. Den tager vi lige igen. Danmark skal til vinter-Ol i ishockey, og det skal vi både for kvinder og herrer.

I princippet burde det ikke kunne lade sige gøre. Skøjtehallerne i Danmark er få (under 30), søerne i Danmark fryser stort set aldrig til is, og antallet af mænd og kvinder, der spiller ishockey er meget lille. Alligevel er vi super dygtige til sporten. Det er historien om den berømte humlebi, der ikke blot har lært at flyve, men også lært at stå på skøjter. Magasinet Idrætsliv kan godt lide historierne om umulige præstationer, der alligevel bliver mulige. Derfor skal du naturligvis glæde dig til det store interview med Frans Nielsen.

Derudover du skal også tjekke Idrætslivs billedreportage om Parasport Danmarks 50 år jubilæum, vores tema om foreningernes klimakamp samt vores interviews med fodboldlegenden Michael Laudrup og kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen.

Idrætsliv udkommer i postkasserne i landets idrætsforeninger i næste uge, men kan allerede nu læses online.

Flere nyheder