Dansk sportstech sprudler: Debuterer på stor tech-messe

Skandinaviens største innovations- og startupkonference bliver for første gang repræsenteret af dansk sportstech, når DIF Innovation Lab og DGI Impact gæster Øksnehallen.
13. sep 2021
Skandinaviens største innovations- og startupkonference bliver for første gang repræsenteret af dansk sportstech, når DIF Innovation Lab og DGI Impact gæster Øksnehallen.
Smarte apps, spændende gadgets og innovative idéer.

Teknologien skal være med til at udvikle dansk idræt helt ude i den enkelte idrætsforening, og arbejdet er i fuld gang.

DIF Innovation Lab samarbejder med flere forbund og foreninger om at teste nye sportsteknologiske løsninger af, som skal løfte både virksomheder og idrætsliv, og det samarbejde giver innovationslabbet et indblik i, når dansk sportstech for første gang er repræsenteret på Skandinaviens største tech-messe.
 
Det sker, når TechBBQ afvikles i Øksnehallen i Kødbyen d. 16 - 17. september med en perlerække af danske og internationale startups og et hav af investorer, pressefolk og øvrige interessenter.

Her vil DIF Innovation Lab og DGI Impact repræsentere sportstech-industrien med en fælles stand, hvor en række udvalgte startups og aktører vil give deres bud på innovative tech-løsninger i sportens verden.  

Deltagelsen på den internationale messe i København er en blåstempling af dansk sportstech og taler direkte ind i en markant udvikling på den globale sportstech-scene.

Ifølge det internationale analysebureau Research & Markets forventes værdien af sportstech-industrien på globalt plan at passere 40 milliarder amerikanske dollars i 2026.

Den udvikling smitter også af i Danmark, hvor mere end 200 danske startups i dag arbejder med dansk sportsinnovation. 

En stor andel af disse startups arbejder sammen med DIF Innovation Lab i regi af netværket SportsTech Denmark, der hjælper med at give adgang til foreninger og forbund, hvor nye produkter kan testes af. Med ambitionen om at booste dansk idræt fremadrettet og de startups, der står bag innovative løsninger.

”Vi er opsatte på, at dansk idræt skal være med til at forme fremtidens sportstech løsninger. Derfor glæder vi os over, at vi i år bliver en del af Tech BBQ, så vi kan sætte yderligere fokus på dansk sportstech,” siger DIF-formand Hans Natorp. 

Læs mere om TechBBQ her, hvor du også kan sikre dig adgang til messen.

For mere info om DIF Innovation Lab:
Anne Mette Trier, Head of Innovation Lab, amt@dif.dk / 51 32 54 98

For yderligere info om Sportstech Denmark:
Head of Sportstech i DIF Udvikling, Niels Henrik Sørensen, nihs@dif.dk / 40 53 22 00