Magasinet Idrætsliv

Kæmpe OL- og PL-magasin på gaden

Magasinet Idrætsliv er på gaden. Denne gang svøbt ind i 116 siders olympisk og paralympisk indhold og stemning. Mød stjernerne, debutanterne, legenderne og få et mindre bombardement af andre læseværdige OL- og PL-historier.
1. jul 2021
Magasinet Idrætsliv er på gaden. Denne gang svøbt ind i 116 siders olympisk og paralympisk indhold og stemning. Mød stjernerne, debutanterne, legenderne og få et mindre bombardement af andre læseværdige OL- og PL-historier.

Om få uger tændes den olympiske ild i Tokyo. Senere følger den paralympiske ild samme sted. Forberedelserne har været gang i årevis, og selvom coronapandemien har skabt det ene benspænd efter det andet, så nærmer verdens største sportsfest og mediebegivenhed sig nu med hastige skridt.

Midt i det hele står omkring 100 danske atleter og 25 Pl-atleter toptunede med hver deres drøm om at gøre det godt i Tokyo. Dem sætter vi spot på i et nyt olympiske- og paralympiske særnummer af Idrætsliv.

”Vi har forsøgt at nå godt omkring OL- og PL-stoffet og håber, at læserne vil tage godt imod magasinet. Vi har selvfølgelig masser af stjerner med i magasinet som Viktor Axelsen, Pernille Blume, Emma Aastrand Jørgensen og brødrene Landin. Men vi ser bestemt også nærmere på en lang række andre mega interessante danske OL- og PL-atleter. Hvis man har brug for et godt skud OL-stemning, vil jeg derfor anbefale, at man straks kaster sig over onlineversionen af magasinet,” siger Idrætslivs ansvarshavende redaktør, Jacob Bech Andersen.

Idrætsliv OL/PL Special kan læses og downloades online 

Derudover omdeles magasinet i den kommende uge til 11.000 faste abonnenter, kommercielle partnere og kan hentes gratis i Idrættens Hus i Brøndby og på Experimentarium i Hellerup, hvis man besøger oplevelsescentrets store olympiske univers og udstilling.

Læs magasinet her: