Følg med i sidste valgdebat og årsmøde 2021

I aften mødes de to formandskandidater, Thomas Bach og Hans Natorp, til en sidste valgdebat, før repræsentantskabet mødes til årsmøde og valg lørdag den 19. juni. Få link til både valgdebatten og årsmødet her.
18. jun 2021
I aften mødes de to formandskandidater, Thomas Bach og Hans Natorp, til en sidste valgdebat, før repræsentantskabet mødes til årsmøde og valg lørdag den 19. juni. Få link til både valgdebatten og årsmødet her.
Årsmøde 2021 finder sted i morgen i Brøndby Hallen, og allerede i aften mødes repræsentantskabet til det traditionelle formøde, hvor journalist Nynne Christensen moderer den sidste valgdebat mellem Thomas Bach og Hans Natorp. 

Valgdebatten mellem de to formandskandidater, Thomas Bach og Hans Natorp, finder sted fredag den 18. juni. Valgdebatten og kan streames herfra.
 
Årsmødet finder sted fra kl. 9 lørdag den 19. juni. Årsmødet kan stremaes herfra
 
Selve valget finder sted ca. kl. 12.

Se også her, hvad der er værd at vide om kandidaterne til DIF's årsmøde på DIF.dk/ aarsmoede2021