Brug sommeren på at blive en endnu bedre træner

Trænger du til træner-fornyelse efter en lang nedlukning? Udnyt sommerferien til at styrke dine trænerkompetencer med et eller flere af vores gratis kurser i Idrættens E-læring.
11. jun 2021
Trænger du til træner-fornyelse efter en lang nedlukning? Udnyt sommerferien til at styrke dine trænerkompetencer med et eller flere af vores gratis kurser i Idrættens E-læring.

Måske du føler dig lidt rusten efter en lang nedlukning af idrætsdanmark? Måske du gerne vil forbedre dine trænerskills til den kommende sæson? 

I hvert fald har vi et godt tilbud til alle trænere. Udnyt sommerferien og styrk dine trænerkompetencer med et eller flere af vores online trænerkurser. Du bestemmer selv, hvor mange kurser, du vil tage, og om du tager dem fra hjemmekontoret eller sofaen.

Du kan fx overveje kurserne:

 • T1: Trænerrollen
  På kurset får du bl.a. gode råd og ideer til, hvordan du kan motivere dine udøvere, hvordan du kan organisere træningen, og hvad der er trænerens rolle og opgaver før, under og efter træningen.

  Et oplagt kursus for dig, der er ny i trænerrollen, eller er erfaren træner, der ikke har nået at tage en træneruddannelse endnu.

 • T1: Børn og unges udvikling
  Kurset gennemgår børn og unges udvikling fysiologisk, motorisk, psykisk og socialt og sætter det i relation til, hvad det betyder for din tilrettelæggelse af træningen.

  Målgruppen er alle klubtrænere, både nye og mere erfarne, der ønsker viden om børns og unges udvikling, for i endnu højere grad at kunne tilpasse deres træning til udøvernes udviklingsniveau.

 • T2 modul: Træningsmiljøet
  Modulet har fokus på motivation, og hvordan du som træner kan skabe et motiverende træningsmiljø. Målgruppen er erfarne klubtrænere, der har gennemgået DIF´s Træner 1.

 

Kom i gang med det samme

Klik ind på Idrættens E-læring og opret dig som bruger. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til teamet bag Idrættens E-læring på ie@dif.dk.