Hans Natorp bliver ny formand i DIF

På DIF’s årsmøde 2021 er Hans Natorp valgt til ny formand for Danmarks Idrætsforbund.
19. jun 2021
På DIF’s årsmøde 2021 er Hans Natorp valgt til ny formand for Danmarks Idrætsforbund.

Den nye formand i spidsen for 62 specialforbund, 1.918.811 medlemmer og 8.790 idrætsforeninger bliver Hans Natorp. Med afstemningsresultat 76-71 i Hans Natorps favør vandt han valget over den anden kandidat Thomas Bach på DIF's årsmøde 2021.

”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, relevans og verdensklasse – på samme måde, som vi gennem 125 år har gjort vores bedste for at udvikle vores talenter og atleter i mere end 90 idrætter i vores 62 specialforbund,” siger Hans Natorp. Han fortsætter:

”Jeg er dybt overvældet og glad for resultatet og tilliden fra repræsentantskabet. Og jeg vil gerne sige stor tak til Thomas Bach for en god og sober valgkamp. Jeg glæder mig meget til at fortsætte samarbejdet med ham.”

Thomas Bach fortsætter som den ene af de to næstformænd i DIF sammen med Frans Hammer, som blev valgt til ny næstformand.

Læs meget mere om DIF’s nye formand Hans Natorp her:https://www.dif.dk/da/omdif/organisation/bestyrelse/aarsmode-s-og-s-formandsvalg-s-2021

Kontakt:
Hans Natorp, formand i DIF, 31 44 40 15

Foto: 
Lars Møller/DIF